#15 Milan Baroš

Cevap: #15 Milan Baroš

Valla baroşu beğenmiyorum, kalmasınıda istemiyorum.Adam için bir tane olumlu yazımda yoktur, fakat bu takım baroş elmander ikilisi ile daha iyi oynuyor.

Bizim sorunumuz kanatlarda oynayan adamımızın olmaması, kanatlardan orta açılmaması.Hep göbekten hep dikine gidiyoruz ve rakibe çarpıp geri dönüyoruz.

Bu gün fenerin puan kaybetmediğini görünce konsantrasyonumuzu kaybettik ve fazlada asılmadık.

bugün bienvenu'nun attığı golü izleyin,baros öyle bir pozisyonda o hareketi yapıp o vuruşu yapamaz,varın siz düşünün halimizi..

çok mu zekisin kardeş. bırakın artık şu futbolcu fanatikliğini

Kimse zeki degil, Einstein bile. Gidecek bir adami hala elestiriyosunuz, kotu gunlerde yuzlerimize kondurdugu tebessume diyorum sayginiz olsun biraz.

Geberip gidecek adama hala bela okumak gibi bir konumdasiniz.

Mehmet Batdal oynasa daha iyiydi nerdeyse.O derece bir kıvama geldin baros.

Sezonun en rahat galibiyetlerinden birini alacaktik, Baros'un sayesinde cok iyi ataklara ciktik bugün. Adamin ölüsü bile yetiyor defansi tedirgin etmek icin, Kadiköy'de de mutlaka ilk 11'de baslamali.

Futbolcu falan değil artık bu adam.10 metre ayakta koşmayı becerebilse bi şeyler yapacakta işte yere düşüyo nedense.Rezillik ya rezillik Galatasarayın forvetine bak.

Baros bugün kötü mü oynadı ? Ben maçı izliyorum sonra geliyorum buraya; diyorum ki başka maç izlemişim.

Hala aynı, ayakta duramıyor. Baroş kaliteli bir futbolcuydu.

(Baros-Elmander) better than (Necati-Elmander).:coffee:

Haftaya kulübede Baroş'un yerine Batdal'ın durmasında fayda var.

Geri
Üst Alt