#15 Milan Baroš

Cevap: #15 Milan Baroš

Baros sayesinde çıktık bide üstüne üstlük çok iyi ataklara...Sen rüyandamı oynadın maçı kardeş..Yemin ediyorum sen ben çıkalım Baros tan etkili oluruz...

baros'un şu hali bile necati'den daha iyi.

Şuan olması gereken en ideal ikili Baros - Elmander. Seneye bu tabi ki değişmeli.

Kadikoyde 90da nisanladigin direk.. Arenada son dakikada 10 cmle yana vurdugum kafa topunu atsaydin suanda Sampiyonluk sarhosuyduk..

kimse Baros > Necati felan demesin.. forvetlerimiz vasat..

sunuda soyleyim.. Barosu hizindan dolayi Necatiye tercih ederim.. cunku Elmander - Necati iki yavas santrafor oluyor buda kotu oluyor..

Elimizde Alexis felan yok zaten baros necati kıyaslamasında Baros önde tabiki, necatinin trabzon maçında bulduklarını keşke baros bulsaydı farklı olabilirdi

Ah keşke Elmander değil Baros karşı karşıya kalsaydı Cenk'le. 3-0'la dolu dizgin giderdik Kadıköy'e.

Sakin olalım beyler şampiyonluk bizim hakkımız alıcaz !

reyizin daha fener derbilerinde golü yok ama herşeyin bir ilki vardır dimi beyler?

Bugün dogum günüm baros hediye olarak bir sampiyonluk istiyordum :D

barosun kacırdığı goller şanssızdı ama necatinin resmen beceriksizlik

Baros şöyle şansız böyle şansız yahu gülerler adama geçiniz...Necati en azından pozisyona girebiliyor bir şekilde kaçırabilir ama attıklarını hiç konuşmuyonz Baros beceriksizi pozisyona dahi giremiyo onu geçtim fizik olarakta Necatiye laf atanlar Baros u izlemiyolar heralde maç boyunca biri dokunsada faul aldirayım bunun peşinde...Ve bu adam yıllık 3 küsür m euro alıyor...YAZIK GERÇEKTEN ÇOK YAZIK

Abi göz var nizam var kale arkanda lan, yanındada adam bomboş gitti rövaşata attı orda bitti benim için zaten.

bi profosyenel futbolcu bu kadar fizik olarak güçsüz olur, her pozisyonda faul alayım diye atıyor kendini, biraz mücadele et yaw..

Az önce televizyonda Euro 2004 özetlerini gördüm.Baros'un nasıl bir futbolcu olduğunu unutmuşum hatırlamış oldum. O dönemki Baros'u, şu anki takımımıza alabilsek forvet sorunu falan kalmaz.

Şu anki özgüven sorununu atlatırsa belki biraz daha toparlayabilir kendini.

EURO 2012 performansından sonra karar verilmeli.

Geri
Üst Alt