#15 Milan Baroš

Cevap: #15 Milan Baroš

Oynamadan bu sezonun parasını almaya elbette hakkı var ama etik olmaz. Galatasaray 'da bu kadar yıl top oynamış bir kral bu yılın parasını alacağım diye tutturursa hakkı olan parayı alır lakin hakkı olan sevgiyi alamaz.

Saygılar.

Refik Akkülah

Nevizade Sakini.

sevgi ne umrunda artık futbolcuların...

Baros'u ben de çok seviyorum.Zor da olsa kabullenmeye çalışıyorum.Artık Kral Milan Baros'un vadesi doldu.Ayağına ve yüreğine sağlık BAROS...

O benim için her zaman kraldır ... Bir yerde gördüğüm paylaşımı yazayım ;

"Baros dediğiniz adam;

- Galatasaray formasıyla çıktığı 117 maçta 62 gol atıp, 22 asist yapan adam.

- Galatasaray'ın en kötü dönemlerinde kurtarıcı olup takımdan ayrılmayan adam.

- Trabzon'da kafasına taş yemesine rağmen armayı öpen adam.

- İlk geldiği sezon ayağının tozuyla gol kralı olan adam.

- Sahalardan 4.5 ay uzak kalmasa belkide daha rekor kıracak adam.

Kısacası her zaman KRAL dediğimiz adam. Şimdi görüyorum ki herkes Baros'a düşman olmuş. Yazık !"

Nitekim çokta haklılar yazıda.

Hani bazı oyuncular vardır ya hep seversiniz, engel olamazsınız; işte Baros onlardan biri. :yenieek:

ah be kral beleşoğlu ayağını kırmasaydı halada 1.forvetimiz olabilirdin yolun açık olsun herşey için teşekkürler

Baros'u bende cok seviyorum. Ama duygusal olamayız.Mantıklı düsünmek zorundayız.

Emre şerefsizi onu sakatladıktan sonra baros cekilmez oldu. Eğer o talihsiz olay yaşanmasaydı hala forvette birinci oyuncumuz olurdu kesinlikle.

Oynadığı dönemde takıma layıkıyla hizmetini yapmıştır. ama bazen klüpten ayrılmakta hizmettir. eğer zorluk çıkarmadan ayrılırsa kral olarak hatırlanacaktır, ola ki zorluk çıkarırsa; o zaman zorla sepetlenmeye çalışılan oyuncu olarak hatırlanacaktır.

İyi bayramlar...

Baros her zaman bizim için yani benim için özel bir adam olacaktır.

İyi oynasa da,oynamasa da sahada sürekli görmek istediğim tek adamdır herhalde.

Ama görünen o ki artık Baros'u gönderecekler.Tek isteğim Trabzon ya da Beşiktaşa gönderilmesin.

Kral'ı Türkiye'de başka bir formayla izlemek cok dokunur acıkcası.

En fazla 2 maç izleriz Baroş'u Beşiktaş formasıyla kadroya giremez sonra.

Su adam hakkinda yapilan "kurtulalim" tarzi yorumlara cidden üzülüyorum. Baros'un bu saatten sonra bize pek fayda saglayabilecegini ben de düsünmüyorum, transfer dönemi bitmeden de bir sekilde yollar ayrilacaktir. Besiktas'a gitse bile benim gönlümde hep ayri bir yeri olacak bir oyuncudur Baros, bjk'ye gitme ihtimali beni üzse de hangi takima giderse gitsin, umarim cok basarili olur.

BJK ve TS'da oynarsa dokunur, üzülürüm diye arkadaşlar kendilerini TS taraftarları yerine koymayı denesinler.

Doğruya doğru arkadaş. Bizde TS'dan onların krallarını aldık.

Empati.

Başka isteyen yoksa sırf bjkye tsye gitmesn diye elimizdemi patlasın bir yıl daha yollayalım gitsin kim istiyorsa

fener haric heryere gidebilir. bjkye gitsin zarar yok benim icin

Geri
Üst Alt