Mesut Inan
10 Numara!
- 26 Ağustos 2009
- 11.919
- 1
- 1.363
Emrenin nasıl müdahelesi yok yahu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasıl bir yorum bu ?! Baros umarım kalır ve form tutar bu gak guk yapanlara laflarını yedirir.
O değilde bir şey olsa sen gitmesen,rotasyonda kalsan,eski günlerinden esintiler göstersen.Yine dişlerini göstererek sürekli gülüyormuş gibi gözüksen,hatta insanlar sana puan kaybettiğimiz maçta bile gülüyor lafını tekrar söylese,tekrar takımın sabote edildiği günlerde tek başına ayakta kaldığını hatırlasa bu taraftar vsvsvs.
Son zamanlarda Baros'un tukaka ilan edilmesini içime sindiremiyorum,tamam ben de kabul ediyorum gitmesi gereken en uygun adam şu anda Baros,ancak bu adamın yaptıklarını unutamazsınız!Adamın ne kazmalığı kaldı,ne işgüzarlığı,ayıptır...
Ben Galatasaray'lıyım diyen sadece youtube'u açıp Baros yazsa bile bu adama aşık olabilir,sırf hırsı için sırf armaya yaptıkları için.
Her şeyi geçtim sadece bu sene şampiyonluk almanağındaki özel videoyu izleyen biri bile Baros'un bu zamana kadar gördüğümüz yabancılardan ne kadar farklı olduğunu,bu armaya ne kadar bağlı olduğunu görür.
Sözün özü gidersen bile hep kalbimde kalacaksın Milan "King" Baros...

kral adamdın vesselam...
gidişin böyle olmamalıydı hemen sildi taraftar ama az da olsa bizim gibi düşünen vefalı taraftarlar da var.
bu kadroda yer bulamadığın için üzgünüz ama sakatlıkların seni bu hale getirdiğini de asla unutmayacağız...
yanlisin var, taraftar hemen sildi falan ne alaka
o rezil performansa ragmen, o rezil maclara ragmen "milan baross, milan baross" diye tempo tutuyordu stad gecen sene.
barostan cok daha hakkeden selcuk gibi adamlar varken, necati gibi adam varken tüm stad baros diye bagiriyordu.
daha ne yapsin taraftar?
bir baskasi olsa, coktan isliklanmis, yuhalanmisti.
vefasiz falan, alakasi yok bence
barosa gelince, adam parasini almak istiyor, ondan zorluyor, bizimkilerde minimum kayipla isi halletmek istiyor, olay ondan uzamis durumda büyük ihtimal.
ama barosun gitmesi lazim artik, ne güzel iste, herkes seviyor barosu, sampiyon olup gidiyor, cok hos bir veda bence.