#15 Milan Baroš

Cevap: #15 Milan Baroš

Nasıl bir yorum bu ?! Baros umarım kalır ve form tutar bu gak guk yapanlara laflarını yedirir.

Temennimiz o.

Baros ile lig sampiyonlugu olamamamiz ve bir Sampiyonlar Ligi macina cikamamiz bana hep dokunmustur. Cok sukur ki Baros'la lig sampiyonlugunu kazandik, hemde finalde oynadigi macta. Temenni ediyorum Baros'la Sampiyonlar Ligini de gormus oluruz.

Baros cok zor form tutan bir oyuncu. Ama form tuttugunda da gercekten durdurulmasi guc bir golcu.

O değilde bir şey olsa sen gitmesen,rotasyonda kalsan,eski günlerinden esintiler göstersen.Yine dişlerini göstererek sürekli gülüyormuş gibi gözüksen,hatta insanlar sana puan kaybettiğimiz maçta bile gülüyor lafını tekrar söylese,tekrar takımın sabote edildiği günlerde tek başına ayakta kaldığını hatırlasa bu taraftar vsvsvs.

Son zamanlarda Baros'un tukaka ilan edilmesini içime sindiremiyorum,tamam ben de kabul ediyorum gitmesi gereken en uygun adam şu anda Baros,ancak bu adamın yaptıklarını unutamazsınız!Adamın ne kazmalığı kaldı,ne işgüzarlığı,ayıptır...

Ben Galatasaray'lıyım diyen sadece youtube'u açıp Baros yazsa bile bu adama aşık olabilir,sırf hırsı için sırf armaya yaptıkları için.

Her şeyi geçtim sadece bu sene şampiyonluk almanağındaki özel videoyu izleyen biri bile Baros'un bu zamana kadar gördüğümüz yabancılardan ne kadar farklı olduğunu,bu armaya ne kadar bağlı olduğunu görür.

Sözün özü gidersen bile hep kalbimde kalacaksın Milan "King" Baros...

Birileri veriyor ara gazını taraftarın bir kısmı şuursuzca düşüyor onların peşine sonrası bu aptal manzara. Başkanın röpartajı (doğruysa) çelişkili. Kadıköy'de golü atsaydı kalırdı vefa borcum olurdu bilmem ne demiş,

aynı röportajın içinde işime, personelime bağlanmam diyor. Bu perhiz bu ne lahana turşusu demezler mi? Kadınköy'de golü atamadı, atamadı, ATAMADI !!! Ne var bunda !? Lanet olası Kadınköy'de kaç forvet berbat

maçlar çıkardı ve gol atamadı, onları gönderdiler mi? Yeni alınacak forvetin kulüpteki istikbali lanet olası fenerbahçe derbilerine mi bağlı ? Atmasın kardeşim atmasın Selçuk atsın, Elmander atsın, o atsın, bu

atsın Baros atmasın kıyamet mi kopar? lanet olası Kadıköy'de gol atınca mega 20 gol ve 30 puan yerine mi geçiyor! Bu nasıl yoz bir anlayıştır ya! Böyle düşünürken insan utanmalı. Al daha iyisini gönder başkan ama

sakın Melo transferine benzemesin sakın ha !

Bu seneki hazırlık maçlarında oynadımı Baros?Lazio ve Fio maçlarında falan oynamadı sanırsam?

Bende görmedim gibi maçlarda.Herkes oynadı bi Baros oynamadı gibi.Sağlam olsa,formda olsa muhakkak oynatır Fatih Hoca.En çokta hazırlık maçı yapmaya ihtiyacı olanımız bide.Demekki Fatih Hocada silmiş kafadan.Para kazandırarak gitmesi temennisiyle:D

Sürekli söylüyorum Beşiktaş yada Trabzon bu adamı alırsa nokta atışı yapar.

Bence hala taraftarın gözünde kralken bırakıp gitmeli. Kaldıkça değerin düşüyor Baros.

bencede fazla zorlamamalı baros,tadında bırakmalı,terim zaten düşünmüyor onu kadroda ama şuda bir gerçekki emrenin fener maçında saktlandığı olaydan sonra baros bir daha toparlanamadı,pskolojik olarakda baros düzelemedi,yaşıda ilerledi biraz dolayısı ile zorlamaması onu bizim gözümüzde dahada büyütecekdir.misyonunu bitirmişdir baros.

Katar ve Çin ligi takımları hasta bu tür adamlara..Şimdi Baroş ile Riera'yımı görmezden geliyorlar..Teklif edelim şu adamları artık..Hem kurtuluruz hemde bonservis kazanırız..

Şu muameleyi haketmiyordu be King. Bir takım bulsa da gitse keşke (yurtdışına). Böyle kadro dışı kalması içimi cız ediyor.

kral adamdın vesselam...

gidişin böyle olmamalıydı hemen sildi taraftar ama az da olsa bizim gibi düşünen vefalı taraftarlar da var.

bu kadroda yer bulamadığın için üzgünüz ama sakatlıkların seni bu hale getirdiğini de asla unutmayacağız...

kral adamdın vesselam...

gidişin böyle olmamalıydı hemen sildi taraftar ama az da olsa bizim gibi düşünen vefalı taraftarlar da var.

bu kadroda yer bulamadığın için üzgünüz ama sakatlıkların seni bu hale getirdiğini de asla unutmayacağız...

yanlisin var, taraftar hemen sildi falan ne alaka

o rezil performansa ragmen, o rezil maclara ragmen "milan baross, milan baross" diye tempo tutuyordu stad gecen sene.

barostan cok daha hakkeden selcuk gibi adamlar varken, necati gibi adam varken tüm stad baros diye bagiriyordu.

daha ne yapsin taraftar?

bir baskasi olsa, coktan isliklanmis, yuhalanmisti.

vefasiz falan, alakasi yok bence

barosa gelince, adam parasini almak istiyor, ondan zorluyor, bizimkilerde minimum kayipla isi halletmek istiyor, olay ondan uzamis durumda büyük ihtimal.

ama barosun gitmesi lazim artik, ne güzel iste, herkes seviyor barosu, sampiyon olup gidiyor, cok hos bir veda bence.

Oynamadan bu sezonun parasını almaya elbette hakkı var ama etik olmaz. Galatasaray 'da bu kadar yıl top oynamış bir kral bu yılın parasını alacağım diye tutturursa hakkı olan parayı alır lakin hakkı olan sevgiyi alamaz.

Saygılar.

Refik Akkülah

Nevizade Sakini.

Kaka ile kendine gelebilirdi ama o gelse de gitmeli artık. :sad007:

yanlisin var, taraftar hemen sildi falan ne alaka

o rezil performansa ragmen, o rezil maclara ragmen "milan baross, milan baross" diye tempo tutuyordu stad gecen sene.

barostan cok daha hakkeden selcuk gibi adamlar varken, necati gibi adam varken tüm stad baros diye bagiriyordu.

daha ne yapsin taraftar?

bir baskasi olsa, coktan isliklanmis, yuhalanmisti.

vefasiz falan, alakasi yok bence

barosa gelince, adam parasini almak istiyor, ondan zorluyor, bizimkilerde minimum kayipla isi halletmek istiyor, olay ondan uzamis durumda büyük ihtimal.

ama barosun gitmesi lazim artik, ne güzel iste, herkes seviyor barosu, sampiyon olup gidiyor, cok hos bir veda bence.

salman reis ben staddaki taraftardan bahsetmiyorum burda yazılanlardan bahsediyorum.

birkaç sayfa arkaları oku millet küfür ediyor resmen ben bunu demek istedim...

bu arada yine ceza almışsın be reis :o

Vay be ...Baros gibi efsane.Şimdi nerelere gönderilmek isteniyor kim bilir :)

trabzon-baros-forma.jpg

Geri
Üst Alt