- 17 Aralık 2008
- 33.946
- 27.193
- 3.013
Cevap: #15 Milan Baroš
yhüoo
Artık kredisi tamamen bitti gibi.
yhüoo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Artık kredisi tamamen bitti gibi.
kalıyo gibi beis {maasında indirime gidecek diyolla}
[]
Bu adamı ya trabzon ya da bjk alır.Trabzona için nokta atışı olur.
Bedavaya gidecekse indirsin maaşını dursun.
Kabulum ben.
ruyalarında alırlar belki
O değilde bir şey olsa sen gitmesen,rotasyonda kalsan,eski günlerinden esintiler göstersen.Yine dişlerini göstererek sürekli gülüyormuş gibi gözüksen,hatta insanlar sana puan kaybettiğimiz maçta bile gülüyor lafını tekrar söylese,tekrar takımın sabote edildiği günlerde tek başına ayakta kaldığını hatırlasa bu taraftar vsvsvs.
Son zamanlarda Baros'un tukaka ilan edilmesini içime sindiremiyorum,tamam ben de kabul ediyorum gitmesi gereken en uygun adam şu anda Baros,ancak bu adamın yaptıklarını unutamazsınız!Adamın ne kazmalığı kaldı,ne işgüzarlığı,ayıptır...
Ben Galatasaray'lıyım diyen sadece youtube'u açıp Baros yazsa bile bu adama aşık olabilir,sırf hırsı için sırf armaya yaptıkları için.
Her şeyi geçtim sadece bu sene şampiyonluk almanağındaki özel videoyu izleyen biri bile Baros'un bu zamana kadar gördüğümüz yabancılardan ne kadar farklı olduğunu,bu armaya ne kadar bağlı olduğunu görür.
Sözün özü gidersen bile hep kalbimde kalacaksın Milan "King" Baros...