#15 Milan Baroš

O kadar forvet arasında iyi bir yedek olabilir. Böylece çilek başka bir yere monte edilir.

Cevap: #15 Milan Baroš

o zaman 1 milyona oynasın

Şu yorumlara bakıp da üzülmemek elde değil,oyuncu yaşlanmış olabilir gitmesi gerekebilir ama bu üslup ile değil,önce Galatasaraylılık duruşunu kazanın sonra yazın çizin angut com da ki taraftar profilinden farkınız olsun verilen emeklere saygınız olsun.

Bedavaya gidecekse indirsin maaşını dursun.

Kabulum ben.

kalıyo gibi beis {maasında indirime gidecek diyolla}

[:ka21:]

Hiç bir yerde bizde kazandığı paraları kazanamaz, nasıl olacak bilmiyorum, yine başımıza kalmasa bari.

Bu arada ücrette indirim yapacak diyorsunuz da indirim yapacak olsa gelen teklifleri kabul eder.

Yolun açık olsun Baros. GS için yaptıkların unutulmayacak.

Bu adamı ya trabzon ya da bjk alır.Trabzona için nokta atışı olur.

Aslında her maç Baros'u soksak son yarım saat en az 10 golü bulur bence.

O değilde bir şey olsa sen gitmesen,rotasyonda kalsan,eski günlerinden esintiler göstersen.Yine dişlerini göstererek sürekli gülüyormuş gibi gözüksen,hatta insanlar sana puan kaybettiğimiz maçta bile gülüyor lafını tekrar söylese,tekrar takımın sabote edildiği günlerde tek başına ayakta kaldığını hatırlasa bu taraftar vsvsvs.

Son zamanlarda Baros'un tukaka ilan edilmesini içime sindiremiyorum,tamam ben de kabul ediyorum gitmesi gereken en uygun adam şu anda Baros,ancak bu adamın yaptıklarını unutamazsınız!Adamın ne kazmalığı kaldı,ne işgüzarlığı,ayıptır...

Ben Galatasaray'lıyım diyen sadece youtube'u açıp Baros yazsa bile bu adama aşık olabilir,sırf hırsı için sırf armaya yaptıkları için.

Her şeyi geçtim sadece bu sene şampiyonluk almanağındaki özel videoyu izleyen biri bile Baros'un bu zamana kadar gördüğümüz yabancılardan ne kadar farklı olduğunu,bu armaya ne kadar bağlı olduğunu görür.

Sözün özü gidersen bile hep kalbimde kalacaksın Milan "King" Baros...

Artık gitmeli 5 tane forvet yeter bize,hepside Barostan formda şuan.Baros emre b'nın yaptığı faulden sonra kariyeri bitmiş bir oyuncu.

O değilde bir şey olsa sen gitmesen,rotasyonda kalsan,eski günlerinden esintiler göstersen.Yine dişlerini göstererek sürekli gülüyormuş gibi gözüksen,hatta insanlar sana puan kaybettiğimiz maçta bile gülüyor lafını tekrar söylese,tekrar takımın sabote edildiği günlerde tek başına ayakta kaldığını hatırlasa bu taraftar vsvsvs.

Son zamanlarda Baros'un tukaka ilan edilmesini içime sindiremiyorum,tamam ben de kabul ediyorum gitmesi gereken en uygun adam şu anda Baros,ancak bu adamın yaptıklarını unutamazsınız!Adamın ne kazmalığı kaldı,ne işgüzarlığı,ayıptır...

Ben Galatasaray'lıyım diyen sadece youtube'u açıp Baros yazsa bile bu adama aşık olabilir,sırf hırsı için sırf armaya yaptıkları için.

Her şeyi geçtim sadece bu sene şampiyonluk almanağındaki özel videoyu izleyen biri bile Baros'un bu zamana kadar gördüğümüz yabancılardan ne kadar farklı olduğunu,bu armaya ne kadar bağlı olduğunu görür.

Sözün özü gidersen bile hep kalbimde kalacaksın Milan "King" Baros...

:tiphat:

Geri
Üst Alt