#15 Milan Baroš

Cevap: #15 Milan Baroš

Sonuna kadar destek önümüzdeki iki maç takımın bütün yükü üstünde olacak, her zaman benim efsanemsin.

ben guveniyorum, bence ozellikle playoff'ta kostek olanlara kapagı takar.

Trabzona golü var kesin.

Valla artık miadını doldurduğunu düşünüyorum ben Baros'un.

Kadıköy'deki o yamuk direğe öyle veya böyle atacaktı o golü abi.

Sezon sonu gönderilir diye tahmin ediyorum.

Yerine daha genç ve gelecek vaadeden bir forvet alınmalı kesinlikle.

Keşke şu eziklerden önce davranıp Sow'u biz alsaydık,adam atıyor arkadaş ya.

Valla artık miadını doldurduğunu düşünüyorum ben Baros'un.

Kadıköy'deki o yamuk direğe öyle veya böyle atacaktı o golü abi.

Sezon sonu gönderilir diye tahmin ediyorum.

Yerine daha genç ve gelecek vaadeden bir forvet alınmalı kesinlikle.

Keşke şu eziklerden önce davranıp Sow'u biz alsaydık,adam atıyor arkadaş ya.

Vuracağı en iyi vuruşu yaptı orada, buradan eleştirmeyin kardeşim bari adamı.

inanamıyorum ya.. dün levent tüzemen ayağına her top geldiğinde kötüledi barosu, bugün bakıyorum forumda haşlamışlar. Baroş bu takımda en güvendiğim adamlardan birisi. Yüksek motivasyonla oynayan bir adam, oyuna 1 dakika küsmez, sürekli dener dener zaten bu yöününe hayran olmamak mümkün değil. Tam da bu yüksek motivasyondan dolayı takımla ritmini kaybetmemesi için kontrol altında tutulması gerekiyor . Bu yüzden de sürekli oynaması lazım.

Dün vurduğu top direğin dibinden içeri girse takımdan bu kadar uzak kalmasına, yeni partnerine ramen golünü atmasını bildi diyecektik.

Necatiyle kıyaslarsak: necati daha fazla kafasını kaldırıyor, yardımlaşması var, ortasahaya geliyor deniyor. Bakın 9 maçlık seride baros elmander yardımlaşmalarına, baros bir ara kafasını gömme alışkanlığını da bırakmıştı ve herkes terim'in uyarmış olabileceğini konuşmuştu.

Hocamız Barosta ısrar etmeli..

9 gol 7 asist iyi kötü 16 golde katkısı var, ki oynayamadığı maçlar da var. yaptırdığı penaltıları söylemiyorum bile, bırakın bir rahat bırakın lan, kalan maçlarda destek olun.

transfermarktın istatistiklerine bakıp şu kadar asist yaptı falan demeyin bence , adamın kendi attığı penaltıyı yaptırmasını bile asist sayıyor o sitenin istatistikçileri

9 gol 7 asist iyi kötü 16 golde katkısı var, ki oynayamadığı maçlar da var. yaptırdığı penaltıları söylemiyorum bile, bırakın bir rahat bırakın lan, kalan maçlarda destek olun.

Emin misin o istatistikten?

7 gol 4 asist olması lazım. Asistlerde muhtemelen kazandırdığı penaltı ve serbest vuruşu da sayıyorsun ama onlar geçerli değil bizde.

Baros ne zaman yerin dibine sokulsa ertesi hafta golleri dizer, sonra sakatlanır. :o

Baros hala patlama yapabilecek kapasitede , hayi Baros bize King Baros'u seyrettir!

Miladı doldu mu dolmadı mı karar veremiyorum aslında.

Ancak cok seviyorum Milan Baros'u, takımdan ayrılmasına Kewell'ın gidişinden de cok daha fazla üzülürüm.

Her halikarda giderse de kalırsa da hicbir zaman unutmayacağım futbolcuların başında gelir Milan Baros.

İlk Trabzon macinda oynamıştı Baros,orda gol atamadı arena da atacak inşallah.

Transfermarkt'daki verilere gore 7 olduğunu soylemistim zaten.

Hic de onemli değil. Bu adamın o seride 12 golde doğrudan katkısı olduğu hala bi gerçek. Elmander, Melo veya Eboue yapsa onlar göklere cikarilirdi biliyoruz. Dediğim gibi istatistiklere bayiliyoruz. 11km koştu diye adamı göklere çıkarırken, 4-5 pozisyonu kendi çabalarıyla hazırlayan adamı yerden yere vuruyoruz çünkü LigTV kimin kaç pozisyonda katkısı olduğunu istatistik olarak sunmuyor önümüze.

Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk

Riera ile birlikte gidecek yabancimizdir. Yerlerine iyi bir santrafor ve kanat aliriz.

Elmander iki hafta yoksa önümüzdeki maçlar Baros'un kader maçları olur. Ya tamam ya devam.

Transfermarkt'daki verilere gore 7 olduğunu soylemistim zaten.

Hic de onemli değil. Bu adamın o seride 12 golde doğrudan katkısı olduğu hala bi gerçek. Elmander, Melo veya Eboue yapsa onlar göklere cikarilirdi biliyoruz. Dediğim gibi istatistiklere bayiliyoruz. 11km koştu diye adamı göklere çıkarırken, 4-5 pozisyonu kendi çabalarıyla hazırlayan adamı yerden yere vuruyoruz çünkü LigTV kimin kaç pozisyonda katkısı olduğunu istatistik olarak sunmuyor önümüze.

Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk

Kendi çabası mı ? :o Trabzon ve Fenerbahçe maçlarında Elmander'in yaptığı dribblinglerle hazırladığı pozisyonları bir daha izle o zaman. Ayrıyetten o istatistikler Elmander'in ilerde nasıl top tuttuğunu, orta sahaya ne kadar yardım ettiğini, yaptığı presle rakip savunmayı nasıl hataya zorladığını falan yazıyorsa onları da ekle. Baros'un yaptırdığı penaltıları asist diye önümüze koyma. Zira bunlar karın doyurmuyor artık.

Elmander kraldır.

Galatasaray'ın has ve ilk santraforudur.

Ama Baros'u da çizmemek gerek.

Sırf bu sezon yaptıkları bile yapabileceklerini gösterir.

Geri
Üst Alt