#15 Milan Baroš

Cevap: #15 Milan Baroš

niye 4-4-2 intihar olsun? 4-3-3 oynayan bile var, atletico da hep 4-4-2 oynar. ben intihar ettiğini görmedim açıkçası

4-4-2 oynarsak ayağımızda top tutamayız, top tutamamak = gol yemek. Bunu forumda çok kez konuştuk, şimdi tekrardan konuşmayacağım.

Yazdığın mesajlardan bende onu çıkardım reyiz.Alenen Baroş > Elmander dedin.

Ayrıca Pukli katkı olarak,kalite olarak Q7=Baroş demedi.

Aldığı kartlar,takımı yalnız bırakmalar bakımından dedi gayette haklı.

Benim anlatmaya çalıştığım Baros>Elmander veya Elmander>Baros değildi. Baros golcülük özelliğiyle Elmander'den daha iyi, Elmander mücadele gücüyle Baros'tan daha iyi.

öyle bir diyosunki baros ilk geldiği sezon dışında hangi sezon 15 golü geçmiş gol atmaksa sadece olay baros'da mükemmel bir golcü filan değil istatislikler ortada..

Mükemmel bir golcü değil tabi ki. Ama gole çok daha yakın bir isim Elmander'e kıyasla. Tabi doğru kişilerle oynadığında. Ben sana şu kadarını diyim, Baros ilk senesi haricinde arkasında kimlerle oynamış, Elmander ilk senesinde kimlerle oynuyor? Bu sezon Baros'un iyi olduğu dönemleri, yani sakatlandığı maça kadar olan kısmı değerlendirelim. Son derece faydalıydı takıma (skor açısından).

Benim anlatmaya çalıştığım Baros>Elmander veya Elmander>Baros değildi. Baros golcülük özelliğiyle Elmander'den daha iyi, Elmander mücadele gücüyle Baros'tan daha iyi.

Hiç uğraşmayalım ikisinin karışımı Drogba'yı alalım olay bitsin.

Tek başına çift forvet oynar adam. :D

Son derece faydalıydı takıma (skor açısından).

Kesinlikle doğru oynadığı kısa sürede 7 gol 9 asist yapmış [transfermakrt değerleri] Ceza sahasında topla buluşturmak yeterli Baroş'a gol attırmak için.

Ama sakatlık,kart olayları falan artık sabrımı taşırdı beni.K-E-S-İ-N-L-İ-K-L-E güvenilmemeli.

Sorun burda işte.Sakatlıktan sonra bir daha yok ortada.Ve olmayan bir adamı kadroda kurtarıcı diye tutmak(üstelik yüksel bir maliyetle) akıllıca bir iş değil ŞL için.

Ayrıca 9 maçlık serinin Baros'la geldiği falan yok.Sistem değişikliği sonrası 4-4-2 ile ilgisi var.Keza Necati ile de iyi bir ikili oldu Elmander

Baros zaten seneye takımın as forveti olsun demiyorum, yedek oturmasında fayda var. Maliyet konusunda haklısın. Garanti ücret+maç başı şeklinde uygun bi şekilde anlaşılırsa iyi olur bence. Daha iyisini çok kolay bulamayız.

Baros'la geldi, son derece de iddialıyım bu konuda. Necati her zaman etkili olmuyor. Baros o 9 maçın hepsinde de çok etkiliydi. Necati ve Elmander stil olarak Baros'tan çok farklılar. Baros'un yaptığı koşuları yapamayacak tipteler. Baros defansların sevmediği tarzda bi forvet, ne zaman nereye koşacağı belli değil. Ve koşarken ne düşündüğü belli değil. Baros'un koşarken topla buluşma amaçlı mı koştuğunu veya partnerini boşa çıkarma amaçlı mı koştuğunu defanslar anlayamıyor.

Sen biraz fazla Baros hayranisin galiba, bu adam formda olmadigi zaman berbat oynuyor örnek olarak su son maçlarini gösterebilirim. Formda oldugu zaman kral buna diyecek birsey yok ama bize her zaman üst seviye oyun sergileyen futbolcu lazim, bunu Baros üstlenemiyor, sakatliklar olsun, cezalar olsun formda kalmayi basaramiyor malesef.

Hiç uğraşmayalım ikisinin karışımı Drogba'yı alalım olay bitsin.

Tek başına çift forvet oynar adam.

:016:

Sen biraz fazla Baros hayranisin galiba, bu adam formda olmadigi zaman berbat oynuyor örnek olarak su son maçlarini gösterebilirim. Formda oldugu zaman kral buna diyecek birsey yok ama bize her zaman üst seviye oyun sergileyen futbolcu lazim, bunu Baros üstlenemiyor, sakatliklar olsun, cezalar olsun formda kalmayi basaramiyor malesef.

Evet Baros'u çok seviyorum. Formda olmadığı zaman her oyuncu berbat oynar, ki Baros'un da kırmızı karttan sonra görev aldığı maçlarda çok kötü oynadığını kabul ediyorum.

Baros seneye bu takımın yedek forveti olabilirse o yükü kaldırabilir bence.

Mükemmel bir golcü değil tabi ki. Ama gole çok daha yakın bir isim Elmander'e kıyasla. Tabi doğru kişilerle oynadığında. Ben sana şu kadarını diyim, Baros ilk senesi haricinde arkasında kimlerle oynamış, Elmander ilk senesinde kimlerle oynuyor? Bu sezon Baros'un iyi olduğu dönemleri, yani sakatlandığı maça kadar olan kısmı değerlendirelim. Son derece faydalıydı takıma (skor açısından).

Benim için bir oyuncuda en önemli şey devamlılıktır ve bu baros'ta yok renkdaş daha fazla uzatmaya gerek olduğunu sanmıyorum, bana göre baros artık bu takımda yer almamalı, sen almalı diyosun o tabi senin bileceğin iş..

baroşu en kötü eleştiri yapanlardan bitanesi olarak bu maçda utanmak istiyorum baroş gol atsın 3 4 tane millet bana hakaret etsin baroşu kötülüyodun diyee herşeye razıyımmmm.. Yeterki gol atsın golllll

ayrica 4-4-2 sampiyonlar liginde oynamayiz diye bende düsünüyordum bir kac ay önce ama bu sistem oturdukca oturdu ve bu yuzden seneye sampiyonlar liginde de oynayabiliriz gayet diye düsünüyorum.

kaldi ki, oynayan takimlarda var, sampiyonlar liginde bilmiyorum ama iste avrupanin önde gelen liglerinde oynayan cok var

Eskisi gibi olamayacağını biliyorum.

Senide eleştirenlerden biriyim.

Beni yanılt,beni utandır Baros ne olur ve gol at.

En iyi yaptığın işlerden birini yap hadi Barossss.

Benim için bir oyuncuda en önemli şey devamlılıktır ve bu baros'ta yok renkdaş daha fazla uzatmaya gerek olduğunu sanmıyorum, bana göre baros artık bu takımda yer almamalı, sen almalı diyosun o tabi senin bileceğin iş..

Devamlılık tabi ki çok önemli birşey demiyorum o konuda. Ki haklısınız da, Baros devamlılık sağlamayarak taraftarları çok kez üzdü. Elinde olarak veya olmayarak...

Bana göre Baros takımda yedek forvet olarak yer almalı. 1. forvet olarak güvenemeyeceğimizi ben de biliyorum ama yedek olarak kalmalı.

Şimdi müsadenizle uyumak zorundayım. :ka19:

423405_253946271353191_151668101581009_586000_320349151_n.jpg

yedekteki adamlara 3 - 3.5 milyon verecek durumda olmadigimizdan olabilir mi?

baros ve rieraya yillik verilen 7 milyon euroya sen bugun süper transfer yaparsin, bonservisiyle alirsin.

taraftarin göndermek istemesi diye birsey yok, taraftar istese bile baros ve riera seneye kadroda tutulmaz, fatih terimi az biliyorsam.

baros belki play offta harikalar yaratirsa ama sanmiyorum ki yaratsin.

barosun gol kacirmasi, got atamamasi dan daha buyuk sorunlari var

sari kart canavari olmasi, bu sene kirmizi kartlari da görmeye baslamasi, sakatlanmasi vs.

baros 2 milyon alıyor, bilip bilmeden konuşmayalım :)

ayrica 4-4-2 sampiyonlar liginde oynamayiz diye bende düsünüyordum bir kac ay önce ama bu sistem oturdukca oturdu ve bu yuzden seneye sampiyonlar liginde de oynayabiliriz gayet diye düsünüyorum.

kaldi ki, oynayan takimlarda var, sampiyonlar liginde bilmiyorum ama iste avrupanin önde gelen liglerinde oynayan cok var

Elmander olduğu için CL'de de rahatlıkla 4-4-2 oynayabiliriz çünkü takımı inanılmaz rahatlatıyor presiyle mesela baros-necati ikilisiyle CL maçına çıkarsak aynı durum olmaz orta sahayı tamamiyle kaybederiz 4-4-2 de farkı yaratan Elmander..

Iyide yilda 2,5 milyon€ alan adami yedek yapmak biraz masrafli i$. Bence ücretinde indirime de gitmek istemez, kim isterki ?

Yani Baros yedekte de olmaz. Tipki Riera gibi adam yillik 3 milyon € aliyor, bu rakam hakettiginden üç kat fazla.

3 milyon euro civarında alıyor Baros.

adam elmandere cl için yetersiz,baros yeterli diyor ya.vay arkadaş

Geri
Üst Alt