#15 Milan Baroš

Cevap: #15 Milan Baroš

Akşama Baros 1-2 tane sallar;bir-iki renktassta laz fıkrası misali,ben size dediydim dediydim bakın şimdi ne oldu muhabbeti kesin çıkar akşama.Eminim:D

Insallah atar ama geçen maçtaki gibi oynara atabilirmi bilemem.

baros elmander muhabbetinden illallah geldi artık. ikiside bizim oyuncumuz halbuki. yalnız elmander cl için yetersiz deniliyo. ama adamın fiziği bile yeter. zaten zamanında hakan şükürlerle hasanlarla gittik önemli olan mahmuti reisin dediği gibi yıldız olmak değil takımı oyunu oynamaktır. Terim reisin dediği gibide dizilişler maç kazandırmaz oyun anlayışı kazandırır

423405_253946271353191_151668101581009_586000_320349151_n.jpg

çöp

Kral olduğunu unutma sakın.

sadasa.jpg

Kral olduğunu unutmayın sakın!

Akşama Baros 1-2 tane sallar;bir-iki renktassta laz fıkrası misali,ben size dediydim dediydim bakın şimdi ne oldu muhabbeti kesin çıkar akşama.Eminim:D

Kesinlikle. :D Veya Baros gol atamaz, birileri "ben demiştim" der. Her halükarda bi "ben demiştim" diyen çıkıyor zaten her futbolcuda.

Hadi göster kendini üzme bizi bugün. :)

resmen takımda gerginlik yaratıyorsunn yaaa takım ve taraftar senle eboue ile uğraşmaktan maça konsantre olamadıııııı defoll barossssssss

Necati çok daha kötü izlediğim kadarıyla.

Bir an mehmet batdalı düşündüm nasıl olur diye barosun yerinde o kadar kötüydü yani

Edecek hakaret kalmadı abiii daha bişe diyemiyorum bu adama sezon sonu gitmesi dileğiyleeeeeeeeeee

Bugün tartışma olduğunda da yazmıştım yine yazıyorum:Baros bitmiş beyler

Bide savunanlar şimdi görmezden gelmesin.Neco'ya falan suç atarak.Necati'nin kötü oynaması Baros'u kurtarmaz.Zaten her 10 maçtan 3-4 tanesini kaçırıyor.Oynadıklarında da hayalet

*Ayrıca neredeyse bedavaya oynayan,0 maliyetle gelmiş bir Necati ile Baros'un aynı performansı göstermesi de normal değil :)

Bugün tartışma olduğunda da yazmıştım yine yazıyorum:Baros bitmiş beyler

Bide savunanlar şimdi görmezden gelmesin.Neco'ya falan suç atarak.Necati'nin kötü oynaması Baros'u kurtarmaz.Zaten her 10 maçtan 3-4 tanesini kaçırıyor.Oynadıklarında da hayalet

Görmezden geldiğim yok. Baros da kötü ama Necati çok çok daha kötü. Riera olsun şu sahada Neco yerine o zaman Baros ne kadar kötü görebiliriz.

Her türlü Baroş > Necati.

İkisinide toplasan bir Galatasaray forveti çıkmaz.

Geri
Üst Alt