#15 Milan Baroš

Cevap: #15 Milan Baroš

Ilk yarida bir tane pozisyona girdi, o da kendi cabasiyla Necati'nin ayagindan zorla aldigi toptu, Tolga'da kaldi. Necati'nin Baros'a attigi paslara bakin ilk önce

Baros bu macta da birsey yapamadi gelecek sezon bye demek lazim.

Neyse Baros'un sirti dönük topu alip calimlaya calimlaya gol atacagini sananlarla Baros'u tartisacak halim yok.

Baros tek forvet sistemi oyuncusudur. Acin Galatasaray - Hamburg macini izleyin. Iyi bir 10 numara ile neler yapiyor oyun zekasiyla, görün.

ama adam 3 sene önce gol kralıydıııııııı

geçicen hacı o işleri. sırtı dönük oynamışmış. Nasıl oynarsa oynasın, Galatasarayda top oynayan bir adam top tutmayı bilir en azından. Araya top atıp bomboş pozisyonda vursun diye kimseyi göklere çıkartamayız. Bi de savunan var hala

bi tane dogru isini görmedim varsa yoksa topu alip kafasini öne egip kalabaligin arasina daliyor kisaca berbatti

Öyle demeyin hem bir keresinde 20 gol atmıştı bir de saçlarını uzatınca çok yakışıklı xd

Neyse Baros'un sirti dönük topu alip calimlaya calimlaya gol atacagini sananlarla Baros'u tartisacak halim yok.

Baros tek forvet sistemi oyuncusudur. Acin Galatasaray - Hamburg macini izleyin. Iyi bir 10 numara ile neler yapiyor oyun zekasiyla, görün.

o senin söyledigin baros gecmiste kaldi özgür her bakimdan bitmis artik hayir gelmez aci ama gercek olmuyor artik.

Adamın yürüyecek hali yok. Hala 2-3 sene önceki Baros'tan bahsediliyor. Bu adamın ayağına bir platin takıldı. Ondan sonra koşuşu bile değişti. Adam depar atamıyor. Bunu görmek bu kadar zor mu? Baros'a boş kale bırakırsan ancak öyle atar ki, bir pozisyon oldu. Orada da Tolga topu aldı.

Adam gelmiş 5 sene önceden örnek veriyor.Maradonanın maçlarını da izleyelim mi? Her şeyi geçtim Barosun ilerde top tutamaması yüzünden takım düzgün hücum edemiyor

Baroş'un savunacak yanı kalmamış.

Bizde çok isteriz tutmasını 2 senedir de sabrediyoruz ama görüyoruz ki adam bitmiş.

Kasmanın mantığı yok.

"Elmander>Baros*Necati*Sercan" Baros sen bir zamanlar Liverpool'da tek forvet oynardın Elmander'i de o zamanlar orta sahada deniyorlardı oynatacak yer bulamıyorlardı.Şimdi ne oldu ? Ne olduğunu ben biliyorum vergisiz "löp" milyonlar rahat rahat cebine girdi.Gece kulüpleri,gündüz sefaları derken ne atletiklik ne ayak kaldı.Ama sana kızmıyorum ben hala maç yayınlarını dahi tekele alan yayıncı kuruluşa köpek edilen federasyona,çıkıpta "Kişiler,kurumlar diye konuşmaya utanmayan,Başbakan'a"da kızmıyorum.Ben tüm bunlara rağmen bu ülkede spor branşlarına para kaptıran kendime kızıyorum.Ve seni ve yaptığın işi hayatıma nasıl empoze ettiklerini düşünüyorum bir türlü bulamıyorum.Senin iş yaptığın sektörde binlerce adını yazamayan adam "yorumcu" kisvesiyle boş boş konuşuyorlar.Milyonları alıyorlar.Sözün özü Baros'cuğum ben bu sektörün neye ve nasıl hizmet ettiğini gördüğüm ve bildiğim halde hala mal mal peşinden koşan kendime kızıyorum.Kitlelerin afyonu din değilmiş meğer... Futbolmuş...

Adam gelmiş 5 sene önceden örnek veriyor.Maradonanın maçlarını da izleyelim mi? Her şeyi geçtim Barosun ilerde top tutamaması yüzünden takım düzgün hücum edemiyor

Ben ne diyorum, sen ne diyorsun. Baros ilerde top tutacak adam degil. Fizigi yeterli degil. Gomez tutar, Drogba tutar, Elmander tutar, Batdal tutar, Mehmet Yildiz tutar. Baros tutamaz. Baros ne zaman ilerde top tutmus?

İnsanlara şunu anlatamadılar DÜN DÜNDÜR BUGÜN BUGÜNDÜR..Ben eski ben değilim bende geçen seene top sert vururdum şimdi vuramıyorum abi hala savunuluyor baroş yaaa. Türkiyenin şuanda en kötü forveti bjk de bitane youla vardı en kazma futbolcu seçilmişti bana görede şuanda en kazma baroştur.

Adam hala daha hamburg diyor 3 sene önce diyor. Bizim de anlatmak istediğimiz o işte. 3 yıl önceki baros olsun ne ala. ama o baros artık yok işte yok

Geri
Üst Alt