#15 Milan Baroš

Cevap: #15 Milan Baroš

"Elmander>Baros*Necati*Sercan" Baros sen bir zamanlar Liverpool'da tek forvet oynardın Elmander'i de o zamanlar orta sahada deniyorlardı oynatacak yer bulamıyorlardı.Şimdi ne oldu ? Ne olduğunu ben biliyorum vergisiz "löp" milyonlar rahat rahat cebine girdi.Gece kulüpleri,gündüz sefaları derken ne atletiklik ne ayak kaldı.Ama sana kızmıyorum ben hala maç yayınlarını dahi tekele alan yayıncı kuruluşa köpek edilen federasyona,çıkıpta "Kişiler,kurumlar diye konuşmaya utanmayan,Başbakan'a"da kızmıyorum.Ben tüm bunlara rağmen bu ülkede spor branşlarına para kaptıran kendime kızıyorum.Ve seni ve yaptığın işi hayatıma nasıl empoze ettiklerini düşünüyorum bir türlü bulamıyorum.Senin iş yaptığın sektörde binlerce adını yazamayan adam "yorumcu" kisvesiyle boş boş konuşuyorlar.Milyonları alıyorlar.Sözün özü Baros'cuğum ben bu sektörün neye ve nasıl hizmet ettiğini gördüğüm ve bildiğim halde hala mal mal peşinden koşan kendime kızıyorum.Kitlelerin afyonu din değilmiş meğer... Futbolmuş...

alakasi yok. Baros'un bu kadar dusmesi sakatliktan baska birsey degil. Eskisi kadar çabuk, hizli, mobil, güçlu degil artik.

2 seneye yakin dogru durust futbol oynamadi adam

Baros tüm kariyeri boyunca hep istikrarsız bir oyuncu olmuştur,tek istikrarlı oyununu bize geldiği ilk sene oynadı.Yoksa tüm kariyeri bir iyi bir kötü.

Adam hala daha hamburg diyor 3 sene önce diyor. Bizim de anlatmak istediğimiz o işte. 3 yıl önceki baros olsun ne ala. ama o baros artık yok işte yok

Ya onu demiyor, gidin Okuma Anlama derslerini falan tekrar alın. Dediği şu: Baros sırtı dönük oynayamaz, top tutamaz. Baros gibi adamın varsa arkasında bi 10 numara olmak zorunda. bunu diyor. Arkasına 10 numara koy 3 sene önceki Baros geri döner.

Trabzonspor'un 3.stoperi Milan Baros..

Çek git artık yeter..

Ne zaman oynayacan be adam..

Dönemez çünkü fiziğinden çok şey kaybetti

Ya onu demiyor, gidin Okuma Anlama derslerini falan tekrar alın. Dediği şu: Baros sırtı dönük oynayamaz, top tutamaz. Baros gibi adamın varsa arkasında bi 10 numara olmak zorunda. bunu diyor. Arkasına 10 numara koy 3 sene önceki Baros geri döner.

iste bizde donmez diyoruz kardesim. bu takima 10 numara geldimi Baros her topu ayagindan asmayacakmi? birden eski çabuklugu ve hizi gerimi donecek?

o gelecek 10 numara Baros'a güç'mu yukleyecek?

Kafasında bitirmiş abi,fizikle falan alakası yok yani.Sezon sonu direk yollanmalı,Elmanderin yanına golcü bir adam alınmalı.

iste bizde donmez diyoruz kardesim. bu takima 10 numara geldimi Baros her topu ayagindan asmayacakmi? birden eski çabuklugu ve hizi gerimi donecek?

o gelecek 10 numara Baros'a güç'mu yukleyecek?

10 numara geldiğinde Baros topu ayağından aşmayacak diye bişey yok tabi. Ama 10 numara geldiğinde Baros istediği pasları alacak, top sürmesine gerek kalmadan gol atacak eskisi gibi. Eskiden çok top sürüyordu sanki.

10 numara futbolcuların yaptıklarını diğerleri az çok yapmıyor mu? Hangi ara pasında kafayı gömüp dikine topa odaklanıyo? Nasıl bacağımı soksam da faul alsam, bunun derdinde bu adam. Sonra da penaltıyı alamayıp mağdur edebiyatı yapcak işte. Aradan topa gömiyim falan bunlar yok. Karşı karşıya kalcak anca ozaman.

Evet çok doğru. Baros bu şekilde zaten oynayamaz. Ben de birkaç kere söylemiştim. Baros'a pası atacaksın ki gol olsun. Sırtı dönük alıp ne zaman dönmüş kariyeri boyunca. Öyle bir oyuncu değil ki zaten. O yüzden Elmander'le oynarken rahat top alıyordu veriyordu. Zaten bugün çoğu oyuncu kötüydü.

10 numara futbolcuların yaptıklarını diğerleri az çok yapmıyor mu? Hangi ara pasında kafayı gömüp dikine topa odaklanıyo? Nasıl bacağımı soksam da faul alsam, bunun derdinde bu adam. Sonra da penaltıyı alamayıp mağdur edebiyatı yapcak işte. Aradan topa gömiyim falan bunlar yok. Karşı karşıya kalcak anca ozaman.

Hiç biri de yapmıyor 10 numaraların yapacağını. Baros maç boyu sırtı kaleye dönük, demek ki 10 numara görevini üstlenen yok. Baros'un sırtı kaleye dönük olmaz, öyle bir tip forvet değil. Önüne top atacaksın, koştuğu yere top atacaksın. Bizde de öyle topçu yok.

Baros'un oyun stilini asla değiştiremez kimse. 10 numaralı sistemin oyuncusu Baros. Top sürmesini, sırtını kaleye dönmesini falan bekleyemezsin bu adamdan.

Baros'un sırtı dönük oynayabilen biri olmadığını herkes biliyor.

Ama Baros eski yırtıcılığını tamamen kaybetmiş. Bunu da herkes görüyordur heralde. Ara paslarına koşamıyor. Rakip savunmacı arkasından gelip rahatlıkla geçebiliyor onu. Böyle olunca Baros'un verebileceği birşey kalmıyor malesef.

Pardon ? :o Real Madrid'de oynayan parlak çocuk mu ? Yoksa eski Beşiktaş'lı kıvırcık mı ? :)

Realli Higuain. Baros'un formda ve istikrarlı hali en az onun kadar iyi. Zaten formdayken CL şampiyonu Liverpool'da 11 oyuncusuydu. Ama istikrarını koruyamadı ve gönderildi.

elmanderden sonra kaplumbağa etkisi yaratıyor

Baros'un sırtı dönük oynayabilen biri olmadığını herkes biliyor.

Ama Baros eski yırtıcılığını tamamen kaybetmiş. Bunu da herkes görüyordur heralde. Ara paslarına koşamıyor. Rakip savunmacı arkasından gelip rahatlıkla geçebiliyor onu. Böyle olunca Baros'un verebileceği birşey kalmıyor malesef.

Kaç tane ara pası atılmış ki? Baros sola doğru koşuyor, Neco sağına atıyor. O pozisyonda sola doğru atsa Neco, net gol olacak. 2 defans oyuncusunu da eksiltmiş olacaktı ve kaleciyle karşı karşıya kalacaktı. İstediği pasları alamıyor. Bu yüzden Elmander'le iyi bi ikili oluşturdular. Elmander arada sırada atabiliyor pas ve Elmander kaleye sırtı dönük olduğu için Baros'un sırtının dönük olmasına gerek kalmıyor.

Realli Higuain. Baros'un formda ve istikrarlı hali en az onun kadar iyi. Zaten formdayken CL şampiyonu Liverpool'da 11 oyuncusuydu. Ama istikrarını koruyamadı ve gönderildi.

Baros o kadar kaliteli bir futbolcu değildi, abartmayın. Şu an zaten yürüyecek hali yok.

Geri
Üst Alt