#15 Milan Baroš

Cevap: #15 Milan Baroš

o zaman soralım seneye Baros'u takımda görmek ister misiniz ???

Planimizi artik Baros'a gore yapamayacgimizi ogrenmisizdir diye umuyorum. Dogrusu Berbatov'un alinip Baros'un da takimda tutulmasi. Bizim yonetim ise Baros'u yollayip kalitesiz bir forvet getirir diye bir endisem var yalniz.

Peki Emir

elimizde Berbatov-Drogba-Elmander-Baros var

sen hangi forvet veyaforvetlerle ile sahaya çıkmayı istersin

4 u birden mi ? ben Berba yada Drogba'dan bitanesi demek istedim.

eger 4'u birden varsa Drogba-Berbatov cıkarım

3'u varsa Drogba(Berbatov)/Elmander/Baros

Drogba-Elmander, form durumuna gore Baros

Berbatov-Baros, form durumuna gore Elmander

Berbatov duragan ama super teknik, Baros'un capraz kosularıyla buyuk is yaparlar. Drogba-Elmander atak hattına karsı koyacak bir defans yoktur zaten zuperlig'de :ka21:

Yeter artık be adam artık git şu takımdan. Bu adam bizi şampiyonluktan eder şampiyonluktan sahada hiç ama hiç bir şey yapamıyor.

Baros'tan bi nane olmaz. Sakın istatistiklere bakıp yanılmayın . Adam her sezonun yarısında sakat bize istikrarlı forvet lazım. Bu adamın gs faydasından çok zararı oluyor. Buna güvenen yönetimler yabacı forvet transferi yapmıyorlar.

defolmasına 1.5-2 ay var.ya sabır allahım ya sabır

yani her ihtimalde hangi formasyonda oynanırsa oynansın

Baros artık bu takımın en son düşünülen forveti olacak...

zaten topu topu 2 tane forvetimiz var, biri sakat biri formsuz, Necati (ve belki Baros) seneye olmaz bu takımda.. her halukarda yıldız bir forvet transferine ihtiyac var

4 u birden mi ? ben Berba yada Drogba'dan bitanesi demek istedim.

eger 4'u birden varsa Drogba-Berbatov cıkarım

3'u varsa Drogba(Berbatov)/Elmander/Baros

Drogba-Elmander, form durumuna gore Baros

Berbatov-Baros, form durumuna gore Elmander

Berbatov duragan ama super teknik, Baros'un capraz kosularıyla buyuk is yaparlar. Drogba-Elmander atak hattına karsı koyacak bir defans yoktur zaten zuperlig'de :ka21:

Yapma Emir hangi formasyonu yaparsan yap Baros en son forvet olur

hatta acı gerçek 35'lik Drogba bile su anda Baros'dan daha diri bir görüntü veriyor maçlarda...

Geri
Üst Alt