#15 Milan Baroš

Cevap: #15 Milan Baroš

yoo, sovenist falan degilim, akılcıyım en basta. Baros'u sevdigim dogrudur fakat mantıksız bisey yazdıgımı soyleyemezsin. Hakan Balta'nın en buyuk hayranıydım ben, şu anda en fazla sol-bek transferi isteyen kisiyimdir bu forumda yine, "sovenist" atağın burada duvara carptı dolayısıyla :ka21:

Baros'a cok iyi oynuyor demiyorum, fakat bu sezon takıma iyi katkısı oldu. kısa bir sakatlık ve bir adet kart dışında kendisinden gol beklenilen 2 macta gol atamadı. Baros gibi bir ismi boyle sacmalıklar yuzunden asıp kesmek sacmalıgın daniskasıdır. Kİ Necati-Baros ikilisinin etkisiz oldugu Sivas macında belli oldu. bugunku mactada Baros kotu degildi, vasat bir oyun oynadı.

bir oyuncuyu tanıman gerekiyor. yaptıklarından ziyade yapabileceklerini anlaman gerekiyor.. Baros ligin en iyi 2 3 forvetinden biridir, bunu inkar edenler ya sinirle yazanlar, ya Baros'a garezi olanlar/sevmeyenler, yada bi halttan cakmayanlar malesef :ka21:

yediği kartlar,disiplinsizlikler 1 değil 2 değil(bu maç için konuşmuyorum).

isminden bize ne takıma katkısı olsun.

benim grüşlerim bu yönde,saygılar.

inan kimi savunduğunu hangi futbolcunun hayranı olup,sonradan sırt döndüğünü takip etmiyorum.

duvara çarpmış bişey yok,bir insan çıkıp şu maçtan sonra puan kaybında barosun suçu yuzde 0 dır diyorsan şövenistsin.

barosuda gayet iyi tanıyorum.sen tanımıyorsun.adam ceset ,bu adamın bizim forma altında yapacağı birşey maalesef yok.bu ligin en iyi forveti bence elmander ,burak ve sow.noldu şimdi biz bir halltan çakmıyor mu olduk?

git işine allahını seversen adam çıkmış yüzde0 diyor,sonra gelmiş akılcıyım ben diyip zeytin yağı moduna giriyor.oldu abi

ben seni anlıyorum ama sen beni anlamak istemiyorsun - good times
ayatollah.gif

Bende maçtan önce söyledim. 4-1-4-1 oynasaydık Baroş'da etkili olabilirdi ve ilk 20dk o saçma oyunu oynamazdık. Necati-Baroş ile oynarsan böyle olur işte. Necati'yi almaları zaten herşeyi ortaya koyuyor. Diğer isimler olmadı plase Necati. Hoş geldi katkıda da bulundu ancak Elmandersiz Baroş-Necati hatta ortasahamız saçmalar. 4-4-2 ile de defansta saçmalıyor.

Aynen. Ben de 4-4-1-1 taraftarıydım "Eski sisteme dönülüyor" başlığında da dediğim gibi. Tahmin ettiğim gibi de 2 kişi eksik oynadık. 5 orta sahalı oynasak çok daha etkili olurduk.

sorma abi.o da ayrı bir tez konusu.barostan iyisini nasıl alamayacağımızı anlamıyorum bende:)

Tamam Drogba geldi diyelim, bunun sakatligi var cezasi var. Drogba cezaliyken mesela Elmander-Baros ikilisiyle ciksak fena mi olur.

Necati-Baros cıkmıyalım diye bas bas bagırdım abi, bastan 4-2-3-1 baslasaydık kazanırdık bugun, Baros'ta gol atabilirdi.

Ben diyorum da millet kızıyor bana

Fatih Hocanında silkinip bir kendine gelmesi lazım

takımda son maçlarda ciddi konsantrasyon sorunu var

fb macında 25, sivas maçında 30, trabzon maçında ilk 45 dakikalarda resmen sahada yoktuk

hatta bugün golden önce Muslera'nın isyanı vardı

bence çok önemli bir karedir ama okumasını bilirsen şayet

ben yinede baros dan ümidimi kesmedim... yine idaa ya girecegim yine barosu sevecegim... hakan sükürün 30 mac gol atamadigini bilirim...

seneye bende gitmesinden yanayim ama yinede o bizim futbolcumuz ve golcümüz ... bunuda unutmayin ;)

playoff a kadar kendini bulur ve yine o gollerini atar merak etmeyin...

Ben diyorum da millet kızıyor bana

Fatih Hocanında silkinip bir kendine gelmesi lazım

takımda son maçlarda ciddi konsantrasyon sorunu var

fb macında 25, sivas maçında 30, trabzon maçında ilk 45 dakikalarda resmen sahada yoktuk

hatta bugün golden önce Muslera'nın isyanı vardı

bence çok önemli bir karedir ama okumasını bilirsen şayet

Bak bu son derece doğru bir tespit. Konsantrasyonumuz sıfır neredeyse. Bunda rehavetin büyük etkisi var.

Necati-Baros cıkmıyalım diye bas bas bagırdım abi, bastan 4-2-3-1 baslasaydık kazanırdık bugun, Baros ta gol atabilirdi.

Biliyorum sende benim gibi 2-3 kişiden biriydin maçtan günler önce taktik değiştirmemiz gerek diyen. Ama tepki aldık. Bunu biz "gol atmayalım aman" diye söylemedik. Az çok mantık. TS'nin en iyi 2 yanı Burak ve ortasahası değil mi ? Bunları durdurman için Elmander gibi adamın yoksa sahada ortasahada pres yapıp aman vermemektir TS'ye. Ama biz geniş alan bıraktık. İnanın çok pozisyon verdik. TS'nin bu saçma oyun planına çanak tuttuk. Sıkıntımız burada. Elmander dışında rakibi yoracak forvetimiz yok. Baroş vardı hani az çok bitirici ve etkili o da ölü. Artık bunu görmeliyiz. Emre-Engin-Riera kimse artık bu isimlerden biri ile ortasahadan rakib defansa koşular yapmak lazım, şut çekmek lazım Elmandersiz her maçımızda. Aksi halde çok pozisyon veririz.

Son 2 maçta sezon boyu verdiğimiz kadar pozisyon verdik (mübalağa ediyorum !).

ben yinede baros dan ümidimi kesmedim... yine idaa ya girecegim yine barosu sevecegim... hakan sükürün 30 mac gol atamadigini bilirim...

seneye bende gitmesinden yanayim ama yinede o bizim futbolcumuz ve golcümüz ... bunuda unutmayin ;)

playoff a kadar kendini bulur ve yine o gollerini atar merak etmeyin...

Hemfikirim. Çıkar yine gol atar ki Baros'un kalitesi belli.

ANCAK !

Bizim seneye bu tip "sağlam bir" Baroş, "bu sefer atar" Baros gibi cümleleri kurmadan iyi bir forvet almamız lazım. Hem yarım yamalak isimlerle ilerliyoruz. Yıllardır böyleyiz. Yok abi işte. Olmuyor.

Aynen. Ben de 4-4-1-1 taraftarıydım "Eski sisteme dönülüyor" başlığında da dediğim gibi. Tahmin ettiğim gibi de 2 kişi eksik oynadık. 5 orta sahalı oynasak çok daha etkili olurduk.

Tahmin etmek zor olmadı işte. Sallıyorum gidip İBB'ye, Antep'e böyle oynarsın. Ancak TS gibi takımlara Sivas gibi takımlara pres yapmayan forvet isimlerle oynamak kumardır.

Batdal'a laf atanlari buraya davet ediyorum. Nedeni tabii ki acik.

Bi kere herşeyden önce Elmanderdeki fizik gücünün 10da 1i yok Barosda her pozisyonda ezildi,atakları yavaşlattı.Keşke başından beri Mehmet batdal oynasaydı dedim en azından rakip defansların arasında ezilmedi ve top dağıtımı yapabiliyordu.

Batdal'ı savunanları intihara davet ediyorum. Nedeni tabii ki acik.

Biliyorum sende benim gibi 2-3 kişiden biriydin maçtan günler önce taktik değiştirmemiz gerek diyen. Ama tepki aldık. Bunu biz "gol atmayalım aman" diye söylemedik. Az çok mantık. TS'nin en iyi 2 yanı Burak ve ortasahası değil mi ? Bunları durdurman için Elmander gibi adamın yoksa sahada ortasahada pres yapıp aman vermemektir TS'ye. Ama biz geniş alan bıraktık. İnanın çok pozisyon verdik. TS'nin bu saçma oyun planına çanak tuttuk. Sıkıntımız burada. Elmander dışında rakibi yoracak forvetimiz yok. Baroş vardı hani az çok bitirici ve etkili o da ölü. Artık bunu görmeliyiz. Emre-Engin-Riera kimse artık bu isimlerden biri ile ortasahadan rakib defansa koşular yapmak lazım, şut çekmek lazım Elmandersiz her maçımızda. Aksi halde çok pozisyon veririz.

Son 2 maçta sezon boyu verdiğimiz kadar pozisyon verdik (mübalağa ediyorum !).

Sivas maçında elimizdeki 2 forvetin birbirini tamamlayamadığını gördük

hatta şaka gibi bugün bir pozisyonda aynı yere koşu yapıp birbirlerine çarptılar

yani 2.yarının başında Fatih hoca Neco'yu çıkarıp kanata bir adam alsaydı ve

4-4-1-1'e dönseydi bugün bence Trabzon'u yenerdik...

Sivas maçında elimizdeki 2 forvetin birbirini tamamlayamadığını gördük

hatta şaka gibi bugün bir pozisyonda aynı yere koşu yapıp birbirlerine çarptılar

Aralarinda rekabet de var tabi. Elmander donunce ikisinden biri oynayacak, bunun da etkisi var anlasamamalarinda.

Geri
Üst Alt