#15 Milan Baroš

Cevap: #15 Milan Baroš

melo cıkıp baroş girince baskıyı kurduk.kaleye gidemiyorduk

baskiyi kurdunda ne oldu golü atabilidinmi, nekadar golcü denilirse densin barosa melo bu halile cok daha gol atiyor atabiliyor.

bu yüzden barosun girmesi yararli olmayacagi belliydi. pozisyon olsa bile disari atma olanagi cok yüksek.

Şuan için diğer sene illaki kaliteli adamlar gelecektir. Ne zamanki necati'den bıkıp baros girsin diyoruz. O daha beter sinirlerimizi bozuyor. Al birini vur ötekine. Baros 2 yıldır böyle.Emre sakatladıktan sonra mahvoldu adam.Burada değil sanki. Necati verebileceği maksimum performansı vermiştir. Belli bir katkısı da olmuştur.Baros'tan katkı aldığımızı düşünmüyorum ben.

Baroş artık top sürebilen, top saklayabilen, kaleye arkası dönük oynayabilen bir futbolcu değil. Elendiğimiz Sivasspor maçında özellikle Baroş ve Riera benim için bitmişti. Her oynadığı maçta ayrılığa bir adım daha yaklaşıyor.

Eskiden de öyle değildi.

Şuan için diğer sene illaki kaliteli adamlar gelecektir. Ne zamanki necati'den bıkıp baros girsin diyoruz. O daha beter sinirlerimizi bozuyor. Al birini vur ötekine. Baros 2 yıldır böyle.Emre sakatladıktan sonra mahvoldu adam.Burada değil sanki. Necati verebileceği maksimum performansı vermiştir. Belli bir katkısı da olmuştur.Baros'tan katkı aldığımızı düşünmüyorum ben.

Baros'tan aldığımız katkı daha çok. 9 maçlık seri bu sezon oldu, hatırlatayım. İstisnasız, belli bi standart tutturdu o maçlarda. Ama Neco bir maç iyi 2 kötü. 2 iyi 1 kötü vs...

Sezonun en kritik maçlarından birine sonradan giriyorsun. Kırılma anlarında 2 faul yapıp, yok yere 2 kez ofsayta düşüyorsun. Hiç yakışmadı hiç..

Baros'un durumunu arkadaş çok güzel özetlemiş:

güzel hikaye

baroşu küstürmüşüzzz. baroş 90+4 te karabük maçıydı yanlış hatırlamıyorsam sakatlandı. iki hafta oynamadı. biz o iki hafta boyunca sercana hayatımızda etmediğimiz küfürler ettik. sonra necati geldi. bizi ipten aldı.

baroş iyleşti. arenadaki maçta sonradan oyuna baroş girdi. antalya maçıydı. 1-1 biten maç. oyuna girdikten sonra 5 dakika geçmedi direk kırmızı yedi. 3 hafta ceza aldı küfürdendi sanırım. sonra biz yine necatiyle devam ettik. puan kaybı yaşamadık Allaha şükür.

şimdi söyleyeceklerimi sana söylemiyorum tek. Necatiyle ne alıp veremediğiniz var bilemiyorum ama birinde suç arayacaksanız illa bunu necati de değil onu Fatih Terime zorunlu olarak aldıran zihniyette arayın

Herşey için teşekkürler Necati Ateş. attıkların atamadıkların vs vs... bu sezon üstüne düşenleri başarıyla yaptın.

necati baros ve sercan üçüde fizik olarak çok güçsüz dokunmayla yerde buluyolar kendilerini.

beyler belkide en çok ben savunmuşumdur barosu

her düştüğünde dahada fazla hırsla kalkmayı başardı 3 sene içinde iyi niyetinden şüphe edilmicek tek futbolcumuzdu ama artık geçen ay da dediğim gibi kalkamıyor ne barosta o takat kaldı ne de bizde

bir kralın nasıl yok oluşunu adım adım izledik

,
aynadagorunengercekler_133062157030.jpg

milan-baros_27245.jpg

baros.jpg

baros-emre-18467_501.jpg

king+baros.jpg

188915_1782417113195_1022469842_3647093_7616768_n.jpg%3Cbr

milan%2Bbaros%2Bgalatasaray.jpg

207090_milan-baros.jpg

aeb350c719.jpg

f4e3940163f7455f97a4ee8ea3279d53_840.jpg

faul yaparak ofsayta düserek takimin hucum gücünü arttiracagina düsürdün. bu takimda isin yok maalesef.

faul yaparak ofsayta düserek takimin hucum gücünü arttiracagina düsürdün. bu takimda isin yok maalesef.

Açık forumda bi gün ağzımı bozacak olursam Baros topic'inde bozarım herhalde.

Faul yaptı, ofsayta düştü belki bu adam ama girdiği dakikan sonra oyuna hareket getirdi. Hakan Balta'ya ömründe atamayacağı güzellikte bir pas attırdı. Maç boyunca 2 tane çok tecrübeli forvetlerimizin yapamadığını yaparak boş alan açtı. Zaman zaman boş alanları gördü ve oralara kaçtı. Ama bunlar görülmüyor, çünkü Baros'u herkes bitirmiş gözünde. Ben de çok kızıyorum Baros'a. Daha iyisini yapabilirdi, yapabilmeliydi. Ama şu takımda Necati yerine Baros'u 10 defa tercih ederim. Baros birkaç maç üst üste oynayınca form tutuyor, belli bi standartta oynayabiliyor. Ama Necati bey 2 maç iyi 4 maç kötü.

talha sende yeter abi.ulan bu erıf futbolcu bırakta az hareket getırsın.

bırakın artık kalmıs 2 maç,bu adam 2 macta 5 ertane sallasa dahı gıdecek.

bosverin artık dua edin.kazanalım maclarımızı.

o oynasın bu oynasınlık değil artık işler.isteyen kazanacak

Baroş hareket mi getirmiş oyuna, ağzımı bozduracaksınız zorla.. :mad:

Elendiğimiz Sivasspor maçından bu yana adam sahada yürüyor. Hala Baroş diyorsunuz.

[video=youtube;KktswWzeBkA]https://www.youtube.com/watch?v=KktswWzeBkA[/video]

baroş her zaman necatinin önündedir bu hep böyleydi ha ama karabük maçında o talıhsiz sakatlığı olmasa suan necati oturuyodu klübede bana göre o sakatlığın bir sebebide hocadır hatırlayalım adam 1 gol 2 yada 3 asist yapmıştı terim alkışlatmak yerine barosu oyunda tuttu sonra son dk sakatlandı baros gibi adamlar zor form tutar ha tuttuda mı koyar barosu tartışmak çok yersiz bence!

baros sezon sonu gitsin ama bir deg,şiklik yapmak lazım. barosu uyarmak lazım. bazen sacma sapan fauller yapıyor. mesela necatinin kornerde boş kaleye gönderemedigi topta kaleciyi ittiriyor. hep tilkilik peşinde. ama son şansımız haftaya ilk 11 denenmeli. hic begenmesemde. necati artık temposu kaldırmıyor. dinlensin. sag taraftada aydın oynasın. biraz hızlanalım lan kagnı gibiyiz. baros yeterki şu sacma hareketlerinden kurtulsun. sezon sonu güzel gitsin bizden.

o maçta elmander oynamamıştı

O maçta Baroş'un sahada yürüdüğünü herkes gördü.

Ben o maçtan sonra Baroş ve Riera'yı gözümde bitirdim.

Aksini ispatlayacak bir şey göremiyorum.

Bahane üreterek, bir yere kadar abi.

Artık Baroş'u satıp, golcü bir forvet almalıyız.

Webo tarzı bir oyuncuya şuan o kadar çok ihtiyacımız var ki..

90+. dakikada net kafa topları kaçırmanı napcaz

Yıllar sonra böyle bir başarı yakaladık siz hala Baros diyorsunuz.

Geri
Üst Alt