Mesut Genç
10 Numara!
- 12 Temmuz 2010
- 10.556
- 1.573
- 1.778
Cevap: #15 Milan Baroš
sezon sonu yollar ayrılmalı.
sezon sonu yollar ayrılmalı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulan baroş ölmüş gömeni yok hala baroş diyenler mi var. Onun yerine necatiyi bile görmeyi tercih ederim.
melo cıkıp baroş girince baskıyı kurduk.kaleye gidemiyorduk
okadarda degil
Baroş artık top sürebilen, top saklayabilen, kaleye arkası dönük oynayabilen bir futbolcu değil. Elendiğimiz Sivasspor maçında özellikle Baroş ve Riera benim için bitmişti. Her oynadığı maçta ayrılığa bir adım daha yaklaşıyor.
Şuan için diğer sene illaki kaliteli adamlar gelecektir. Ne zamanki necati'den bıkıp baros girsin diyoruz. O daha beter sinirlerimizi bozuyor. Al birini vur ötekine. Baros 2 yıldır böyle.Emre sakatladıktan sonra mahvoldu adam.Burada değil sanki. Necati verebileceği maksimum performansı vermiştir. Belli bir katkısı da olmuştur.Baros'tan katkı aldığımızı düşünmüyorum ben.
güzel hikaye
baroşu küstürmüşüzzz. baroş 90+4 te karabük maçıydı yanlış hatırlamıyorsam sakatlandı. iki hafta oynamadı. biz o iki hafta boyunca sercana hayatımızda etmediğimiz küfürler ettik. sonra necati geldi. bizi ipten aldı.
baroş iyleşti. arenadaki maçta sonradan oyuna baroş girdi. antalya maçıydı. 1-1 biten maç. oyuna girdikten sonra 5 dakika geçmedi direk kırmızı yedi. 3 hafta ceza aldı küfürdendi sanırım. sonra biz yine necatiyle devam ettik. puan kaybı yaşamadık Allaha şükür.
şimdi söyleyeceklerimi sana söylemiyorum tek. Necatiyle ne alıp veremediğiniz var bilemiyorum ama birinde suç arayacaksanız illa bunu necati de değil onu Fatih Terime zorunlu olarak aldıran zihniyette arayın
Herşey için teşekkürler Necati Ateş. attıkların atamadıkların vs vs... bu sezon üstüne düşenleri başarıyla yaptın.
bir kralın nasıl yok oluşunu adım adım izledik
,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
faul yaparak ofsayta düserek takimin hucum gücünü arttiracagina düsürdün. bu takimda isin yok maalesef.
Baroş hareket mi getirmiş oyuna, ağzımı bozduracaksınız zorla..
Elendiğimiz Sivasspor maçından bu yana adam sahada yürüyor. Hala Baroş diyorsunuz.
o maçta elmander oynamamıştı