#15 Milan Baroš

Cevap: #15 Milan Baroš

Milli takıma veda ettiğini açıklamış bu akşam.

Ersin Düzen ‏@ersinduzen

milan baros milli takimi birakti!

Milli takımı geçtim, futbolu bırakmayı bile ciddi bir şekilde düşünebilir. Tükenmiş..

düzenli olarak oynamadan gitti turnuvaya hazir degildi,görüntüsü normaldi zaten cekler bugün tamamen tükenmisti,barosun gene piyasasi var, 3-5 satilir o kadarda yok bitmis,futbolu biraksin derecek kadar degil,ölüsü kac gol atti son sezon belli,hazir kamp yapmis sakatsiz baros 10+ gol atar bu ligde...

Milan Baros Milan Baros oley oley oley...

bir eski Videolarına baktım Baros'un adam manyaktı ya.. bitti Baros bitti.. ama hemen bittin lan daha yaşın kaç

Baros'tan ölüm tehdidi!

Yeterli verim alınamadığı için elden çıkarılmak istenen Milan Baros, Avrupa Şampiyonası'ndaki kötü performansının ardından saha dışında karıştığı olaylarla da Galatasaray'ın elini kolunu bağladı.

Çek yıldız, ülkesine ayak basar basmaz kendisine eleştirel soru soran bir gazeteciyi tehdit etti: "Futbolu bıraktığımda seni öldüreceğim ve cinayetten yatacağım."

Euro 2012'de sergilediği performansla büyük eleştiri alan Çek Cumhu-riyeti'nin forveti Milan Baros, Galatasaray'ı da endişelendiriyor. Yıldız oyuncuyu, şampiyonada göstereceği performansın neticesinde elinden çıkarmayı düşünen Sarı-Kırmızılıların bu planı tutmadı. Önümüzdeki sezon golcü oyuncuyla yola devam etmemek için Umut Bulut'u renklerine bağlamaya çalışan yönetim, Baros'un saha dışında gazetecilerle girdiği sert diyalogla adeta şoke oldu.

Çek Cumhuriyeti Milli Takım Teknik Direktörü Michal Bilek, Baros hakkında soru soran gazetecilere, "Saçma eleştirilerinize katılmıyorum." diyerek kavga eder düzeyde bir cevap vermişti. Çek kafilesinin Prag'a inmesiyle ise bu kez Galatasaraylı oyuncuyla basın mensupları arasında ciddi tartışma yaşandı. Uçaktan alkollü şekilde indiği iddia edilen Baros'un soru sormak isteyen basın mensubu ile yaşadığı şiddetli tartışmayı Çek golcünün takım arkadaşları ve milli takım yetkilileri güçlükle kontrol altına aldı.

İlk etapta Tomas Sivok'a eleştirel yaklaşan gazetecinin Baros'a da aynı şekilde sorular sorması, Çek golcüyü deliye döndürdü. Sarı-Kırmızılı forvet, "Futbolu bıraktığımda seni öldüreceğim ve senin yüzünden cinayetten yatacağım." ifadeleriyle gazeteciyi tehdit etti. Çek Cumhuriyeti'nin Rusya ile oynadığı Euro 2012 A Grubu mücadelesinde kendi seyircisi tarafından ıslıklanan Baros'un turnuva boyunca bir daha kendine gelemediği öğrenildi.

Baros'un kullandığı bu ifadeler ülkede ciddi tartışma konusu haline geldi. Çek yıldızın uçaktan sarhoş şekilde inmesi de herkesin tepkisini çekti. Milli takıma veda ettiğini açıklayan oyuncunun olgun davranışlar sergilemesi gerektiği yönünde görüşler bildirildi. Ülke basını, deneyimli forvetin bu kadar baskı altında Galatasaray formasıyla nasıl başarılı olacağını konuşuyor.

Akıllı olun Baros'u eleştirirken reyiss takmasın kafayı size.

hral king

Çek yıldız, ülkesine ayak basar basmaz kendisine eleştirel soru soran bir gazeteciyi tehdit etti: "Futbolu bıraktığımda seni öldüreceğim ve cinayetten yatacağım."

:o

Alternatifli bir kadroda işi olduğunu düşünüyor, kenarda dursun zarar gelmez, parası azaltılır, oynar.

ne yetecek yav. baros ölmüş ağlayanı yok.saymayın onu

Düzelir herkesin kötü zamanlari vardir, sakin düsünmek lazim.

closed.gif

Milan Baros'un Galatasaray İstatistikleri ;

120 maç : 65 Gol

Süper Lig 2008/09 Sezonu Gol Kralı,

Galatasaray tarihinin en golcü 10. oyuncusu,

Galatasaray tarihinin en golcü 2. yabancı oyuncusu,

Galatasaray tarihinin Avrupa'daki en golcü 6. oyuncusu,

Galatasaray tarihinin Avrupa'daki en golcü yabancı oyuncusu,

3 sezon boyunca Galatasaray'ın en golcü oyuncusu

[video=youtube;whFEXhxPMAA]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=whFEXhxPMAA#![/video]

Çok iyi oynadığın maçlar oldu ,bazen kötü zamanlarında oldu ,yeri geldi seni çok eleştirdik ama yinede özleyeceğiz seni KİNG BAROS.

belki son zamanlarda baya kötüydü ama bu adam formda olduğu zaman ortalığı toz duman eder ama eski form grafiğini yakalayabilir mi orası soru işareti.

Hala takımdaki en sevdiğim futbolcu ama gitme zamanı geldi artık.

belki son zamanlarda baya kötüydü ama bu adam formda olduğu zaman ortalığı toz duman eder ama eski form grafiğini yakalayabilir mi orası soru işareti.

bi cacık olmaz, ayakta duramıyor

cok buyuk golcu hayatımda gordugum en iyi forvetlerden, ama fizigi bitik malesef cok umutluydum duzelir diye cok bekledim ama beni de got etti burda millete, sakatlandıktan sonra duzelmedi bi turlu.

bi cacık olmaz, ayakta duramıyor

cok buyuk golcu hayatımda gordugum en iyi forvetlerden, ama fizigi bitik malesef cok umutluydum duzelir diye cok bekledim ama beni de got etti burda millete, sakatlandıktan sonra duzelmedi bi turlu.

bende malesef eskisi gibi olabileceğini düşünmüyorum ama biraz bi kıpırdanma olsa iyi bir alternatif olur barosdan ama seneye artık büyük ihtimal yollanır ama yinede baros büyük adamdır yaptıkları görmezden gelinemez.

bende malesef eskisi gibi olabileceğini düşünmüyorum ama biraz bi kıpırdanma olsa iyi bir alternatif olur barosdan ama seneye artık büyük ihtimal yollanır ama yinede baros büyük adamdır yaptıkları görmezden gelinemez.

Jardel'den sonra Baros'tur benim icin en sevdigim de oyuncu takımda ama yapıcak bisey yok, duzelmiyor cocuk.

Son 1 yıl da sakatlığa bağlı kötü performansı haricinde, Galatasaray'a son yıllarda gelmiş en büyük yıldız ve en çok hizmet veren yabancı futbolculardan biridir Baros.

Geri
Üst Alt