Hasan Hazara
10 Numara!
- 28 Aralık 2008
- 11.526
- 408
- 1.878
Cevap: #15 Milan Baroš
evde kaldi:sad007::sad007:
evde kaldi:sad007::sad007:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
espanyol istiyordu bu adamı resmi sitesinden söyylüyordu. bonservisinide verin eline gitsin kardeşim. madem takımın alacak vereceklerine dikkat ediliyor yılda 2.5 milyyon euro alan yedegimiz olmasın mümkünse. baroş herhalde bonservisini verince kabul eder.
güzelce ayrılalım işte. nefrete dönüşmesin iş.
Takıma tekrar kazandırılmalı.
Sanmıyorum artık.Sercan için olsaydı bu yorum, olabilir derdim.
Geçen sene olsaydı olurdu bu iş, olmadı ve de ısrar etmeye, duygusal davranmaya gerek yok.
Baros o yüksek maliyetiyle ve bu formuyla takımda kalmamalı, teşekkür edilmeli artık kendisine.
Zaten bu saatten sonra nereye gidecek ?
Aynen. Artık gideceği bir yer kalmadı. Tek seçenek karşılıklı feshedilmesi olur. Onu da Baros kabul etmez.
nereye gidiyorsa gitsin, bjkye gitsin mesela.
gitmiyorsada yapicak birsey yok, kalir pasa pasa parasini alir, onu yiyip, yatip, seneye gider kaybolur.
ama yeterki sahaya cikmasin, beni deli etmesin.
top kontrolu nedir bilmeyen, yakindaki arkadasinaa pas aticak durumunda bile olmayan, gögüsüyle topu stop edeyim derken, rakibine indirin , eski barosla yakindan uzaktan alakasi olmayan bir adamdan bahsediyoruz, ekran basinda beni kanser eden 2 adamdan biri,s abri ile birlikte.
bos kaleye kacirdigi golleri, iskiladigi toplari, tuttugu gol oruclari, bunlardan bahsetmiyorum bile, bunlari gectim...
basit isleri bile yapamiyor artik.
geçen sezon doğru düzgün oynamadan 8 gol 9 asist yapan adamdan bahsediyorsun biraz insaf.şu an yeterli değil ama çok abartmışsın.
Transferin son günlerindeyiz, çok çok zor bir yere gitmesi.Portekiz ve Rusya'da devam ediyorlar diyorlar transfer süreci.
Rusya'dan bir takım istese keşke, ne bileyim.
Şu zamana kadar onu isteyen kulüpleri o beğenmemiştir, onun istediklerini de şartlar izin bırakmamıştır ve böylece şu güne kadar baros hala bizimle kalmıştır.
Ben ilk baros ve riera gider diye düşünmüştüm, tam tersi oldu.Bir de ikisi de maliyetli oyuncular maşallah.
hani maclari izlemesem, olaydan haberim olmasa dedigin gibi 8 gol atmis, 9 asist yapmis, oha diyip, gecerdim bende ama geciniz.
katkisi icin cok ama cok tesekkürler ama bir daha oynamasin mümkünse
ha, 2009 da oynadigi gibi oynasa, onun gibisi yok ama gecti o artik, bir daha o baros sla gelmez, euro12'yi beklemek lazim dedim, orda cosar dedim ama bir bakiyorsun, dahada rezil oynadi.
neyse, tartismak gibi bir niyetim yok, sadece baros icin icimden gecenleri yazdim, bu barosu izlemek, beni deli ediyor, deli olmak istemiyorum, rahat rahat maclarimizi izlemek istiyorum.
Rusya'dan teklfi vardi ama Baros gitmek istemedi.

hani maclari izlemesem, olaydan haberim olmasa dedigin gibi 8 gol atmis, 9 asist yapmis, oha diyip, gecerdim bende ama geciniz.
katkisi icin cok ama cok tesekkürler ama bir daha oynamasin mümkünse
ha, 2009 da oynadigi gibi oynasa, onun gibisi yok ama gecti o artik, bir daha o baros sla gelmez, euro12'yi beklemek lazim dedim, orda cosar dedim ama bir bakiyorsun, dahada rezil oynadi.
neyse, tartismak gibi bir niyetim yok, sadece baros icin icimden gecenleri yazdim, bu barosu izlemek, beni deli ediyor, deli olmak istemiyorum, rahat rahat maclarimizi izlemek istiyorum.