#15 Milan Baroš

Cevap: #15 Milan Baroš

espanyol istiyordu bu adamı resmi sitesinden söyylüyordu. bonservisinide verin eline gitsin kardeşim. madem takımın alacak vereceklerine dikkat ediliyor yılda 2.5 milyyon euro alan yedegimiz olmasın mümkünse. baroş herhalde bonservisini verince kabul eder.

güzelce ayrılalım işte. nefrete dönüşmesin iş.

bonservissiz veriyoruz fakat beyefendi beğenmiyor. burada aldığı parayı nerde alacak!

Necati gittikten sonra Baros takımda kalacak belli ki.Baros da giderse yedek kulübesinde Sercan'a talimiz.

keske necati kadar delikanlı olabilsen.

tabi neredee

Cevap: Re: #15 Milan Baroš

Takıma tekrar kazandırılmalı.

Sanmıyorum artık.Sercan için olsaydı bu yorum, olabilir derdim.

Geçen sene olsaydı olurdu bu iş, olmadı ve de ısrar etmeye, duygusal davranmaya gerek yok.

Baros o yüksek maliyetiyle ve bu formuyla takımda kalmamalı, teşekkür edilmeli artık kendisine.

Sanmıyorum artık.Sercan için olsaydı bu yorum, olabilir derdim.

Geçen sene olsaydı olurdu bu iş, olmadı ve de ısrar etmeye, duygusal davranmaya gerek yok.

Baros o yüksek maliyetiyle ve bu formuyla takımda kalmamalı, teşekkür edilmeli artık kendisine.

Zaten bu saatten sonra nereye gidecek ?

Aynen. Artık gideceği bir yer kalmadı. Tek seçenek karşılıklı feshedilmesi olur. Onu da Baros kabul etmez.

nereye gidiyorsa gitsin, bjkye gitsin mesela.

gitmiyorsada yapicak birsey yok, kalir pasa pasa parasini alir, onu yiyip, yatip, seneye gider kaybolur.

ama yeterki sahaya cikmasin, beni deli etmesin.

top kontrolu nedir bilmeyen, yakindaki arkadasinaa pas aticak durumunda bile olmayan, gögüsüyle topu stop edeyim derken, rakibine indirin , eski barosla yakindan uzaktan alakasi olmayan bir adamdan bahsediyoruz, ekran basinda beni kanser eden 2 adamdan biri,s abri ile birlikte.

bos kaleye kacirdigi golleri, iskiladigi toplari, tuttugu gol oruclari, bunlardan bahsetmiyorum bile, bunlari gectim...

basit isleri bile yapamiyor artik.

Zaten bu saatten sonra nereye gidecek ?

Aynen. Artık gideceği bir yer kalmadı. Tek seçenek karşılıklı feshedilmesi olur. Onu da Baros kabul etmez.

Transferin son günlerindeyiz, çok çok zor bir yere gitmesi.Portekiz ve Rusya'da devam ediyorlar diyorlar transfer süreci.

Rusya'dan bir takım istese keşke, ne bileyim.

Şu zamana kadar onu isteyen kulüpleri o beğenmemiştir, onun istediklerini de şartlar izin bırakmamıştır ve böylece şu güne kadar baros hala bizimle kalmıştır.:o

Ben ilk baros ve riera gider diye düşünmüştüm, tam tersi oldu.Bir de ikisi de maliyetli oyuncular maşallah.

nereye gidiyorsa gitsin, bjkye gitsin mesela.

gitmiyorsada yapicak birsey yok, kalir pasa pasa parasini alir, onu yiyip, yatip, seneye gider kaybolur.

ama yeterki sahaya cikmasin, beni deli etmesin.

top kontrolu nedir bilmeyen, yakindaki arkadasinaa pas aticak durumunda bile olmayan, gögüsüyle topu stop edeyim derken, rakibine indirin , eski barosla yakindan uzaktan alakasi olmayan bir adamdan bahsediyoruz, ekran basinda beni kanser eden 2 adamdan biri,s abri ile birlikte.

bos kaleye kacirdigi golleri, iskiladigi toplari, tuttugu gol oruclari, bunlardan bahsetmiyorum bile, bunlari gectim...

basit isleri bile yapamiyor artik.

geçen sezon doğru düzgün oynamadan 8 gol 9 asist yapan adamdan bahsediyorsun biraz insaf.şu an yeterli değil ama çok abartmışsın.

Bilmiyorum, ama bizlere yakistiramiyorum bu davranis, gitsin diye filan. Zaten bu saaten sonra ne biz transfer yapariz, siz ne bekliyorsunz ?

Cilek duyduk filan birisi gelmedi

Burak zar zor geldi

Hamitin gelmesi zaten kabak tadi verdi

Melo transfere zaten komedi

bide her hafta cilek var, Kaka var, su var bu var, gelende sifir di.

Faydasi olmasada, diyelim buraga bisey oldu, Elmander formsuz, Sercan zaten istedigi gibi degil, kim oynicak ? Necati tamam iyi (gitti de), ama oda beni kanser ediyordu Futbolun la.

Transfer yapiyorsak, artik alisilacak bir olay var, oda : TRANSFER LER KAMPA YETISMELI

Yetismediyse, ne faydasi olur bize ? Bunu her sene görüyoruz, Necati neden faydali oldu, takimi biliyor diye... ama digerleri ?

geçen sezon doğru düzgün oynamadan 8 gol 9 asist yapan adamdan bahsediyorsun biraz insaf.şu an yeterli değil ama çok abartmışsın.

hani maclari izlemesem, olaydan haberim olmasa dedigin gibi 8 gol atmis, 9 asist yapmis, oha diyip, gecerdim bende ama geciniz.

katkisi icin cok ama cok tesekkürler ama bir daha oynamasin mümkünse

ha, 2009 da oynadigi gibi oynasa, onun gibisi yok ama gecti o artik, bir daha o baros sla gelmez, euro12'yi beklemek lazim dedim, orda cosar dedim ama bir bakiyorsun, dahada rezil oynadi.

neyse, tartismak gibi bir niyetim yok, sadece baros icin icimden gecenleri yazdim, bu barosu izlemek, beni deli ediyor, deli olmak istemiyorum, rahat rahat maclarimizi izlemek istiyorum.

Transferin son günlerindeyiz, çok çok zor bir yere gitmesi.Portekiz ve Rusya'da devam ediyorlar diyorlar transfer süreci.

Rusya'dan bir takım istese keşke, ne bileyim.

Şu zamana kadar onu isteyen kulüpleri o beğenmemiştir, onun istediklerini de şartlar izin bırakmamıştır ve böylece şu güne kadar baros hala bizimle kalmıştır.:o

Ben ilk baros ve riera gider diye düşünmüştüm, tam tersi oldu.Bir de ikisi de maliyetli oyuncular maşallah.

Rusya'dan teklfi vardi ama Baros gitmek istemedi.

hani maclari izlemesem, olaydan haberim olmasa dedigin gibi 8 gol atmis, 9 asist yapmis, oha diyip, gecerdim bende ama geciniz.

ha, 2009 da oynadigi gibi oynasa, onun gibisi yok ama gecti o artik, bir daha o baros sla gelmez, euro12'yi beklemek lazim dedim, orda cosar dedim ama bir bakiyorsun, dahada rezil oynadi.

neyse, tartismak gibi bir niyetim yok, sadece baros icin icimden gecenleri yazdim, bu barosu izlemek, beni deli ediyor, deli olmak istemiyorum, rahat rahat maclarimizi izlemek istiyorum.

tamam seninle tartışmayan tek üye olarak tarihe geçicem

baros takımında duracaksa her türlü faydalanırsın. balta gibi bi adamı bile savunabilecek duruma düştüysek barosu da savunabiliriz. -fiziksel güçsüzlük diyorsanız o halledilir. e yetenek zaten var adamda 1 senede yetenek mi gider?- daha ne lan?

Fiziksel olarak dusmesi halledilemez maalesef. Bu sakatliklari ve yas ile alakali bir durum Baros'un vucudu agir sakatliklari kaldiramadi ve dustu. Yasi da zaten buna musait. Bu kadar basit. Kisa parlamalar yapar gene o kadar.

Fiziksel olarak kötü durumda olması zaten oynamaması için oldukça yeterlidir. Kalsa bile çok fazla forma şansı bulabileceğini sanmıyorum. Gitmemesinin tek nedeni de bizden aldığı yüksek maaşıdır.

Euro 2012'deki Çek Cumhuriyeti takımına bak bi zahmet. Sadece Baros mu kötüymüş?

Baros Tevez gibi bi adam değil, topu alıp tek başına bişey yapmaz. Eskiden de yapmazdı bunu, çok nadir yapardı. Baros nereye gideceğini çok iyi bilir ama. Ona uygun oyuncular gerekli. Veya yanında eskiden olduğu gibi Koller gibi bir adamla oynayacak ki coşsun. Tek başına Baros'u oynatacaksan da Lincoln, Keita, Kewell, Arda gibi adamlar lazım.

Ki Euro 2012 zor bi arena. Çok beğenilen Hollanda bile puan alamadı. RvP bi cacık yapmadı. Baros'tan ne bekliyorsun ki? 5 kişi çalımlayıp gol mü atsın?

Ben Baros'a uygun bi takım kuralım falan da demiyorum. Ama elimizde Baros varsa ve verim alacaksak ona daha uygun bi dizilişimiz olmalı. Geçen sene Elmander'le beraber iyi bi ikili oluşturdular. Kendisi de söyledi Çek Cumhuriyeti'ndeki Koller'le olan partnerliğine benzer bi dayanışma içinde olduklarını.

Ama biz o sakatlıktan çıkınca onu ısrarla Necati'yle oynattık. Uzun bi süre oynamadı zaten, maç kondisyonu kazanmadı. Kazanabileceği maçlarda da Necati'yle oynadı, "Baros bitmiş" dendi. 1-2 ayda nereye bitiyor ya bu adam? Necati kötü değil, ama Baros'la oynayamaz asla. Baros'u tek başına oynatsan, Neco'yu tek başına oynatsan Neco-Baros ikilisinden daha verimli olur yani.

Baros'u çok sevdiğimden dolayı biraz fazla savunuyor olabilirim ama görmek istemediğiniz şeyler var. Baros'tan çok rahat yararlanabiliriz. Kazmanın teki değil bu herif. Umut'la beraber görev alırsa eminim ki fayda sağlar. Fizik meselesine değinmiyorum, fiziğini futbol oynayacak kadar geliştirmesi imkansız değil. Emre Çolak bile oynuyordu geçen sezon berbat fiziğiyle. Burda aslolan bizim Baros'tan beklentilerimiz. Baros eskiden de ikili mücadelelere çok girmezdi, şimdi de haliyle daha az girecek. Geçen sezon ikili mücadelelerden bi kısmını kazanmıştı sakatlığından önce zaten. Bunu yine yapabilir.

Geri
Üst Alt