#15 Milan Baroš

Cevap: #15 Milan Baroš

Reis Allah aşkına nasıl her pozisyonda yerdeydi yapma :o Karabük maçına kadar iyiydi. Kendini yere attığı da olmadı değil tabi ama gözle görülür bi fark vardı. Sonra da işte sakatlandı o lanet maçta (durum 5-1 hala gol atma hırsı vardı, o yüzden sakatlandı) Antalya maçında gördüğü kırmızı kart da daha kötü yaptı işleri. Sonra da hoca şans vermedi, şans verdiğinde Necati ile oynadı, ki Baros tek başına oynasa veya Necati tek başına oynasa Baros-Necati ikilisnden daha iyi olurdu...

Baros tabi ki eskisi kadar güçlü olamayacak ama gol atabilecek, takım ihtiyaç duyduğunda güvenilebilecek düzeye gelebilir (hırçınlığını katmıyorum buraya)...

o olmasaydı da bu olsaydı da şu oyle değildi de bu boyleydi de halamın sakalları olsaydı dayım olurdu...yapmayın abi ya.adam bitik.

Artık futbolda fizik ve sezon bası kampı en önemli sey ikiside barosta mevcut degil ama tabiki sercandan medet umcagımıza yedek olarak barosu görmek isterim madem takımda kaldı ne kadar faydalanırsak o kadar kar riera style

barostan bahsediyoruz değilmi?bende mi bi sorun var acaba?dur bi kaç maç ozetine bakam.

Yavuz adamın hakkını yeme şimdi. Geçen sezonun ilk yarısında 4-4-2 ye ilk geçiy yaptığımızda Baros ve Elmander ikilisi gayet iyiydi.

Ama sonrasında Talha' cığım sen kusura bakma şanas verdi Fatih Terim Baros' a. Bana şunu söyleyebilirsin. Şayet fener maçında 90. dakikada o vuruşu direkten dönmeyip gol olsa şans vermeye devam ederdi de anlarım. Ama Fatih Terim' de antrenmanlarda falan çalışma isteği, oynama isteği görmüyorki demekki almıyor kadroya.

geçen sezon 10/10'luk seride baros'un muazzam katkısı oldu hak yemeying pls

Antalya macımıydı girip kırmızı gördügü? o mac onun icin son oldu

AW: #15 Milan Baroš

Gecen sezon elmanderle tam ucusa gecerken sakatlandimi cezami aldi ne olduysa ondan sinra bitdaha sahaya cikmadi zaten

Yavuz adamın hakkını yeme şimdi. Geçen sezonun ilk yarısında 4-4-2 ye ilk geçiy yaptığımızda Baros ve Elmander ikilisi gayet iyiydi.

Ama sonrasında Talha' cığım sen kusura bakma şanas verdi Fatih Terim Baros' a. Bana şunu söyleyebilirsin. Şayet fener maçında 90. dakikada o vuruşu direkten dönmeyip gol olsa şans vermeye devam ederdi de anlarım. Ama Fatih Terim' de antrenmanlarda falan çalışma isteği, oynama isteği görmüyorki demekki almıyor kadroya.

Anlıyorum zaten abi. Hoca'yı suçlamam mümkün değil. Baros'un sütten çıkmış ak kaşık olmadığından eminim yani :ka19: Vardır onun da yaptığı-yapmadığı şeyler.

Ah o top direkten dönmeseydi. :sad007:

Cevap: AW: #15 Milan Baroš

Antalya macımıydı girip kırmızı gördügü? o mac onun icin son oldu

Evet :b5:

Gecen sezon elmanderle tam ucusa gecerken sakatlandimi cezami aldi ne olduysa ondan sinra bitdaha sahaya cikmadi zaten

Evet. Sezonun ikinci yarısında Karabük'ü 5-1 yendiğimiz maçta durum 5-1'ken hala pres yapıyordu, gol atmak için hırsla oynuyordu ve son dakikalarda sakatladı kendini. Döndüğü ilk maçta da Antalya ile berabereyken girdi, kırmızı kart aldı 10 dakikada ki %100 haksız olduğu bi pozisyondu. Hakem kırmızı kart vermekte geç bile davrandı.

Anlıyorum zaten abi. Hoca'yı suçlamam mümkün değil. Baros'un sütten çıkmış ak kaşık olmadığından eminim yani :ka19: Vardır onun da yaptığı-yapmadığı şeyler.

O top direkten dönmeseydi yıllarca o maç konuşulurdu. Şans işte. Allah' ın sevdiği fenerli kulları var. O akşam tribünlerde dua eden 50 bine yakın fenerli vardı hatırlarsan. O dualar korudu feneri bence. :D

abi boşver artık:)

burak geldi gözümüz forvet gördüi.adam ayı gibi hem güçlü hem hızlı hem artist modlarda:))

Artık futbolda fizik ve sezon bası kampı en önemli sey ikiside barosta mevcut degil ama tabiki sercandan medet umcagımıza yedek olarak barosu görmek isterim madem takımda kaldı ne kadar faydalanırsak o kadar kar riera style

valla 32 lik ayakta duramayan barostan medet umacagıma 22 yaşındaki sercandan medet umarım. beceremezse oda gider. olur biter.

abi boşver artık:)

burak geldi gözümüz forvet gibi.adam ayı gibi hem güçlü hem hızlı hem artist modlarda:))

Demba Ba'yı da almış olsaydık Baros çok umrumda olmazdı :D Şimdi de zaten lazım olduğunda oynatalım diye istiyorum, Elmander formsuz, Burak sakat olduğunda oynasa fena olmazdı yani.

Neyse.

Demba Ba'yı da almış olsaydık Baros çok umrumda olmazdı :D Şimdi de zaten lazım olduğunda oynatalım diye istiyorum, Elmander formsuz, Burak sakat olduğunda oynasa fena olmazdı yani.

Neyse.

öyle deme demba ba da platin var:D

Sercanın bu yasta ayakları birbirine dolanıo:D

fazla maç oynamadı ondan:D ben 1-2 sene daha sabrederim. bizim türk topçuları sonradan açılıyor:D

Baros her türlü daha çok olumlu iş yapar Sercan'dan ama ikisi de gitmeli tabii.

Geri
Üst Alt