#15 Milan Baroš

Cevap: #15 Milan Baroš

baros3.jpg

Gol atmasa bile en azindan ters kosular yapip diger arkadaslarina yer acar.Futbol zekasi Burak ve Umutun toplamindan fazla.

Yakın zamanda şans bulacak.

ID8yy.jpg

Akşamüstü idmanında Barosu aradım. Ufak tefek ağrılar var ama bir kaç güne gayet iyi olurum dedi. Takım yavaş yavaş ritme girecek, endişelenmeye gerek yok, Fatih Hocanın bana yakında görev vermesini bekliyorum dedi. İyi idmanlar dedim.

ID8yy.jpg

Akşamüstü idmanında Barosu aradım. Ufak tefek ağrılar var ama bir kaç güne gayet iyi olurum dedi. Takım yavaş yavaş ritme girecek, endişelenmeye gerek yok, Fatih Hocanın bana yakında görev vermesini bekliyorum dedi. İyi idmanlar dedim.

Hosgeldin Sezai.. Barosun hatti faturaliymis herhalde degilmi? Samete bi sorsana o bilir

baros

Gol atmadığı maçlarda bile, yaptığı doğru koşular ile defansları 50-60 dakikada nakavt ediyordu.

Futbol zekası, futbol bilinci, ofsayt bilgisi, son vuruş, bitiricilik, teknik, şut vs... olarak çoğu konuda Burak Yılmaz'dan çok ama çok üstün Baros.

Her zaman derim sağlam baros bu takımın en iyi forveti olur. Ha sağlamlaşır mı onu en azından bu yıl bekleyip görecez. Ama bu A2'de olacak iş değil. Şans bulmalı

ID8yy.jpg

23880558.jpg

Antrenman fotolarında hiç göremedim ya Baros'u. Nerede bu hergele?

Milan Baros 18 kişilik kadroya alındı diye bir şeyler dolanıyor Twitter'da. Sallama mıdır ?

Face baya birbirine girdi sayfalar barosu paylaşıp duruyor 18'e mi girecek ki

Geri
Üst Alt