#15 Milan Baroš

Cevap: #15 Milan Baroš

Fatih Terim : Ben Baros'a Eskişehir maçında şans vereceğim , Cluj maçındada vereceğim. Baros oynadı , oynadı bunun başka yolu yok

Var mı böle bişey ?

Keşke be renktaş :sad007: Biz Baros'u iyi bildik ama. İyi de uğurlarız :ayatollah:

Fblilerin uydurmalaridir bence. 2 yenilgi sonrasi takim karissin diye.

barosa laf atan renktaşlar..ordu ve braga maçındaki burak ve umutun net pozisyonlarında barosun ölüsü olsa biri gol olurdu ..olmuyor işte olmıcak bu adamlar bize göre değil ortaya çıktı..devre arasına kadar baros ve elmanderle iadre edip arada bir forvet almalıyız..yine necati dnerse şaşırmayın :D şaka bir yana boşuna verdik adamı

Koşmaya hali olmayan bir adam 2 maçta dönmesini isteyenler çoğaldı inanılır gibi değil.Diğer forvetleri savunmuyorum ama baroş zamanında çok iyidi kendisini bıraktı ve kredisini doldurdu bence.

hocam kaprisi kessekte biraz ciddi baksak , baros oynasa cok mu zor ?

hocam kaprisi kessekte biraz ciddi baksak , baros oynasa cok mu zor ?

Merhabalar Hocam

Melo geç geldi diye yerden yere vuruyor herkes haklılarda performansı ortada Melo yeni yeni ısınmaya başladı.Geçen seneki Baroş'u hatırlıyorsunuzdur ikili mücadelelerden kaçan koşmak istemeyen bir Baroş vardı keşke düzensede oynasa tek dileğim bu ancak gerçekçi olmak lazım Melo'nun kıvama girmesi 2ayı buldu kaldı ki Baroş Melodan dahada kötü durumda.Zannetmiyorum baroş'un geri döneceğinden, dönsede beklenilen performansı gösteremiycek.

MILAN BAROS

RAKIBLER FOLLO$

KILIDT.

asdasd

Baros istese formayı kapardı Geçen sezon alternatifi yokken bile kapamadı.. Onunda ne boş kalelere kaçırdığı topları biliyoruz geçen sezon az saç baş yoldurmadı.. Evet 2 sezon önceki Baros olsa bende oynamasından yanayım ama bu sezon Fatih hoca hazırlık maçlarında bile ona forma vermiyorsa vardır bi bildiği diyorum.. Demek ki çok daha kötü durumda..

baroştan medet umar hale düştüysek vay bizim halimize...bu baroş değil miydi skibbenin kovulduğu maçın kahramanı? bu baroş değil miydi her 3 maçta 1 maç kırmızı kart yiyen hem de hepsinde haklı kart görerek...adam 2 yılda evrim geçirdi ne baroş affından bahsediyosunuz? baroşa olan sabrın verilen şansın yarısı buraka umut a tanınsa avrupa gol kralı olurlar.

GS muhabirleri ne iş yapar bilmem. İçlerinden birisi gidip Terim e Baroş konusunu sormuyor. Ben ne diyeceğini çok merak ediyorum.

Baros geri dönsün diyenler ne çekiyor, adam ayakta duramıyor

"Baros ayakta duramıyor" diyen kişiler = Geçen sezonun başında da aynısını diyip 9 maçlık seriden sonra saklanacak delik arayanlar :ka21:

Ulan dünyanın antremanını yedi la.

Çıksın oynasın arkadaş görelim bizde.

o maçlık seride bile elde 2-3 maçlık tutulcak şey var

Geri
Üst Alt