#15 Milan Baroš

Cevap: #15 Milan Baroš

Baros'u bizde ilk 2 sene yaptıklarıyla saygıyla anabiliriz ama önceki kariyeri pek sağlam değil. Portsmouth da 12 maçta 0 gol atıp gelmişti mesela.

Riera golcü mü? Kewell da özel bir transferdi zaten. Başka isim de sayamazsın. Umut'la oynayın siz devam. Trabzon'da anca oynayan adamı(vaktinde) getirdiler bize. Avrupa'da ne yapabildi?

L'pool gibi kariyeri olan üç adam gelmiş ikisi kanat biri golcü, kaç tane sayacaktım on tane mi :o Umut'u nerden soktun araya ona hiç anlam veremedim zaten :D

Lan oğlum sen gitmedin mi hala?

Niye gitsin? Yarım dönem daha durur parasını oynamadan alır.Alıştı nasılsa.

Kewell ve Baros unutulmayacak 2 transferimiz. Eğer Emre belözoğlu kırmasaydı ayağını bence hala performansı yüksek olabilirdi.

Galatasaray´da 4 1/2 senede 1 sene haric dogru dürüst oynamayan adam nasilda sevilirmis yabanci olunca.

Bu adam neden bu kadar seviliyor anlamıyordum.İlk senesinde gol kralı olması mı yoksa l'pool kariyer mi yoksa sempatikliği mi?

Bence hiçbiri.

Bütün takım ruhsuzken hakeme itiraz eden takım geri yaslanırken orta sahadan topu alıp ileri taşıyan sadece saha da Baros'umuz vardı.Geçen sene durduk yere kendini bitirdi.

Aslında sahada ki biz Arda değil herzaman Baros'tu.

bu adam ne yapmış galatasaraya arkadaş! adam sırf uzun sure sakatlandı, formu düştü diye sözleşmesi olduğu halde paragöz olarak lanse ediiyor, ozaman selçuk,burak takımdaki diğer önemli oyuncular uzun sure sakatlanır formu düşerse onlarada git diye baskımı yapılsın! böyle saçma sapan birşey olablirmi ben barosunyerinde olsam kesinlikle hiçbir takıma sözleşmem bitene kadar gitmem çatır çatırda alırım paramı, sezon sonundada bonservisimi alır giderim, turkiyeye gelicek yıldız yabancı oyuncularada kendi durumumu anlatır ona göre gelicekseniz 1,2 sene ii olmanız birşey ifade etmiyor sakatlanır formunuz düşerse gitmeniz için burda herşeyi yaparlar diye anlatır. transferlerine engel olurum.

senden bu beklenir takir takir oynayan Burak'a 40 tane laf edip , yatan adami savunmak

Milan Baros bize gelmeden önce ismini duyduğumuz(ortalama futbol taraftarı) nadir oyunculardan biriydi.

bir zamanlar barosta takır takır oynuyordu sizde vefa ne gezer! . bugün adamın dibi ya dediğimiz selçuk, muslera, burak gibi yarın sakatlansa formu düşşse neler dersiniz en ufak yanlışta, allah akıl fikir versin size.

Burak sakatlanirsa , Burak da gitsin

oynamayan adam isterse Messi olsun BANANE! beni Galatasaray ilgilendirir

Geri
Üst Alt