#15 Milan Baroš

Cevap: #15 Milan Baroš

Yolun açık olsun Baros, sevdik seni, allaha emanet.

celebrating.gif

Hersey icin tesekkürler Milan Baros....:ayatollah:

return of the king

[video=youtube;QAiWzkkbr6c]https://www.youtube.com/watch?v=QAiWzkkbr6c[/video]

BAM'in M'si yokmus o zamanlar daha :D ama ben o sezon baris ve ayhani begeniyordum aslinda.. hamburgun ilk macinda ayhan atmisti golü

Sozlesmesi feshedilmis.Gule gule Aslankral verdigin katkilar icin saol yolun acik olsun:yenieek::yenieek::yenieek:

Verdiğin tüm emekler için teşekkürler. Yolun açık olsun..

Ah Baros Ah senin bir suçun yok suç tamamen emre denen dolaroğlunda onun hareketinden sonra bir türlü toparlanamadın bir de en büyük şansızlığın o dönem ki iş bilmez yönetim ve sağlık heyetiydi çok üzüldüm geldiğinde havalara zıplamıştım oysa ama bu şekilde gitmene çok ama çok üzüldüm güle güle sahada ki biz MİLAN BAROS..:ayatollah: :sad007:

formamda ismin de yirtildi ama ben seni unutmayacagim ,yolun acik olsun :yenieek:

iyi topçuydu ama cok erken veda etti futbola.

Buraya da yazalım.

Sahaya çıktığında her zaman elinden geleni yaptın. Elbette senin de hataların oldu. Keşke geçen sene Kadıköy'de direğe değil de kalenin içine atabilseydin... Şu anda taraftarın gözünde paragöz değil, efsane olacaktın. Ama bir direk seni efsane olmaktan alıkoydu, üfleseler düşecek adam yaptı, paragöz yaptı, kadro dışı bıraktırdı vs... Kaderde bu varmış, yine de elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştın her zaman, bundan bir gram şüphem yok. Ve bu kulübü de sevdiğine adım gibi eminim.

Yolun açık olsun kral, senin bizi, takımı, taraftarı unutmayacağından adım gibi eminim. Ben de seni unutmayacağım. Bu seneki durumun da sadece senin hatan değil, bundan %100 eminim.

Masum bakışları hala aklımda..

Rijkaard, Kewell, Baroş, Keita, Arda vs.li dönemin son adamı da gitti. Güle güle adam! :sad007:

Aslında gülmediğini bildiğimiz halde, soluklanırken aldığın yüz ifadesiyle seni hep gülüyor sanardık.

Özleyeceğim seni KRAL.

Geri
Üst Alt