#15 Ryan Henk Donk

Aldığı paranın hakkını veren elemanlardan biri. Terim geldiğinden beri çıktığı bir maçta mağdur ettiğini görmedim.

Top kazanamaz ikili mücadele kazanamaz pres yapmaz atletizmi 0 ve inanılmaz umursamaz ben Donk'un stoperde oynamasına katlanamıyorken orta sahada izlemek zorunda kaldık

Ama form bayılıyor Donk'a anlamış değilim bazılarının gözünde Luyindama & Marcao hepsi hatalı ama Donk kusursuz görülüyor anlayamıyorum

bu adam inanılmaz ya koşarken bile eller esas duruşta evet her konuya girişimde yazıyorum ama kendime karşı koyamıyorum bu hususta

oyunu bayağı yavaşlatıyordu ama 10 kişi kaldığımız için iyi oldu belki de. en azından 90+ bilmem nede abuk subuk bir gol yemedik.

Topu ayağından çıkarana kadar dünya dönüyor.

Hiç sevmiyorum bunu. Yavaş oynaması, vurdumduymazlığı, oyunu gereksiz yere soğutması falan.

Ara sıra onu buna atarlanıyor diye taraftar seviyor işte.

sent via GSC
Topu zamaninda atmadiktan sonra ayaginin iyi olmasi neye yarar

Ama form bayılıyor Donk'a anlamış değilim bazılarının gözünde Luyindama & Marcao hepsi hatalı ama Donk kusursuz görülüyor anlayamıyorum

tip olarak daha göze hoş geliyor sanırım ztn gscdeki demirbaş sıkıntılardan biridir

Top kazanamaz ikili mücadele kazanamaz pres yapmaz atletizmi 0 ve inanılmaz umursamaz ben Donk'un stoperde oynamasına katlanamıyorken orta sahada izlemek zorunda kaldık

Herif ne has bir stoper, ne de tam bir 6 numara. Pozisyonsuz bir eleman ama nereye koysan belli bir seviye katkı veriyor. Bugün Taylan'ın yokluğunda ortadaki kırıcılığı eksik kaldıysa safi ilk yarıda Linnes tarafına attığı toplarla Taylan'ın her maç yaptığından 2-3 fazla pozisyona soktu bekini. Sahada lider tavırları da önemli. Bizim bebeler sahada dayak yiyip hakeme bakarken bu arkadaş yılların kaşarlanmışlığını ortaya çıkartıp takım arkadaşlarını çok kez atılmaktan kurtarıyor. Bugün Doğukan'la Marcao itişmesinde de Marcao'nun atılmamasının en önemli nedeni yine Donk'un çıkıp elemana posta koymasıydı. Kolay sakatlanmıyor, eldeki neredeyse bütün 9 numaralardan daha çok golü zorluyor, sağ stoper, sol stoper, 6 numara hepsini yedekliyor. 1.5 milyona gelen eleman Terim'le gelen ilk şampiyonluğun Fernando'yla birlikte kilit elemanı, ikincisinin Muslera, Onyekuru ve Diagne'yle birlikte kare ası. Ne yapalım, sevmeyelim de taşa mı dönelim?

Herif ne has bir stoper, ne de tam bir 6 numara. Pozisyonsuz bir eleman ama nereye koysan belli bir seviye katkı veriyor. Bugün Taylan'ın yokluğunda ortadaki kırıcılığı eksik kaldıysa safi ilk yarıda Linnes tarafına attığı toplarla Taylan'ın her maç yaptığından 2-3 fazla pozisyona soktu bekini. Sahada lider tavırları da önemli. Bizim bebeler sahada dayak yiyip hakeme bakarken bu arkadaş yılların kaşarlanmışlığını ortaya çıkartıp takım arkadaşlarını çok kez atılmaktan kurtarıyor. Bugün Doğukan'la Marcao itişmesinde de Marcao'nun atılmamasının en önemli nedeni yine Donk'un çıkıp elemana posta koymasıydı. Kolay sakatlanmıyor, eldeki neredeyse bütün 9 numaralardan daha çok golü zorluyor, sağ stoper, sol stoper, 6 numara hepsini yedekliyor. 1.5 milyona gelen eleman Terim'le gelen ilk şampiyonluğun Fernando'yla birlikte kilit elemanı, ikincisinin Muslera, Onyekuru ve Diagne'yle birlikte kare ası. Ne yapalım, sevmeyelim de taşa mı dönelim?
Hıh reis sayıyorsun sayıyorsun da bu adam iyi defans yapıyor stoper de oynuyor diyemiyorsun atletizmi / defans becerisi kayboldu gitti Donk'un bu maçta top çaldığını ikili mücadele kazandığını hatırlamıyorum yaptıysa da kusura bakmasın göremedim

Sevmeyin Donk'u demiyorum ki ben Donk mevkisinin gerekliliğini yapamıyor diyorum ...

Hıh reis sayıyorsun sayıyorsun da bu adam iyi defans yapıyor stoper de oynuyor diyemiyorsun atletizmi / defans becerisi kayboldu gitti Donk'un bu maçta top çaldığını ikili mücadele kazandığını hatırlamıyorum yaptıysa da kusura bakmasın göremedim

Sevmeyin Donk'u demiyorum ki ben Donk mevkisinin gerekliliğini yapamıyor diyorum ...

Yav kimse iyi savunma yapıyor, adam geçirmiyor filan demiyor zaten. 50 metre açık alanda yakalasam sağından solundan ben de geçerim bunu. Ama Marcao da hava topu alamıyor, Luyi de ayağında top sürünce saçmalıyor. Her oyuncunun belli eksikleri var ve Donk'un pozisyonundaki adamların yaşı ve potansiyeline bakarsak en fazla iltimas gösterilmesi icap eden adamdır. Donk artık olacağını olmuş, bundan iyi eleman çıkmaz, onun yaptığı hataları Marcao ve Luyi gibi potansiyel tavan adamlar yaparsa daha çok eleştiri almaları da normaldir. Taylan'ın da milyon tane eksiği var ama bahsinin bile geçmediği yerde ciddi katkı verdiği için onların da 10'da 9'unu görmezden geliyoruz işte. Yoksa kimse bu adamların eksiğini görmüyor değil, yokluklardan dolayı pozitif ayrımcılığa daha çok maruz kalıyorlar diyelim. Donk'un gramı kadar katkı veremeyen bebeyi İngiltere'de kiralık getirmek için 1.5 maaşı kadar parayı gömmek durumunda kalıyorsun. O yüzden elde katkı veren adamların da değerini bilmek lazım, yoksa elde imkan olsa kimse de Donk'un kara kaşı kara gözüne hasret kalmazdı.

Sözleşmesinin uzatılması büyük bir hataydı. Ne güzel işte sözleşmesi bitmiş, dehleyin gitsin gamsızı. Niye uzatıyorsunuz

Donk bu takımın jokeridir,isviçre çakısıdır artık böyle topçu bulmak samanda iğne aramaya benzer değerini bilelim hele bizim gibi takımlar için böyle topçuların altın değerinde olduğu yerde.

On numara topcu nereye koysan iyi oynuyor. Defansta da Luyindama denen saatli bombaya tercih ederim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Buna o kadar süre orta sahada sabredilmesi acı vericiydi. o_O

Orta saha icin cok cok agir artik. 3. stoper olarak kullancaz mecbur.

Donk stoperde de kötüydü. Bugünü söylemiyorum bile, inanılmaz hantal. Geçmiş kendisinden maalesef.

Aldığı 100 topun 50 sini Luyindamaya 40 ını Marcaoya attı. 10 metre top sürecek hali yok ayağı iyi olsa nolur.

Geri
Üst Alt