Onur Meraş
Parçalı Üye
- 24 Ocak 2019
- 3.297
- 2.715
- 648
Ağır vasıta
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Topu zamaninda atmadiktan sonra ayaginin iyi olmasi neye yararTopu ayağından çıkarana kadar dünya dönüyor.
Hiç sevmiyorum bunu. Yavaş oynaması, vurdumduymazlığı, oyunu gereksiz yere soğutması falan.
Ara sıra onu buna atarlanıyor diye taraftar seviyor işte.
sent via GSC
Adam komando demekkibu adam inanılmaz ya koşarken bile eller esas duruşta evet her konuya girişimde yazıyorum ama kendime karşı koyamıyorum bu hususta
Ama form bayılıyor Donk'a anlamış değilim bazılarının gözünde Luyindama & Marcao hepsi hatalı ama Donk kusursuz görülüyor anlayamıyorum
Top kazanamaz ikili mücadele kazanamaz pres yapmaz atletizmi 0 ve inanılmaz umursamaz ben Donk'un stoperde oynamasına katlanamıyorken orta sahada izlemek zorunda kaldık
Ama form bayılıyor Donk'a anlamış değilim bazılarının gözünde Luyindama & Marcao hepsi hatalı ama Donk kusursuz görülüyor anlayamıyorum
Hıh reis sayıyorsun sayıyorsun da bu adam iyi defans yapıyor stoper de oynuyor diyemiyorsun atletizmi / defans becerisi kayboldu gitti Donk'un bu maçta top çaldığını ikili mücadele kazandığını hatırlamıyorum yaptıysa da kusura bakmasın göremedimHerif ne has bir stoper, ne de tam bir 6 numara. Pozisyonsuz bir eleman ama nereye koysan belli bir seviye katkı veriyor. Bugün Taylan'ın yokluğunda ortadaki kırıcılığı eksik kaldıysa safi ilk yarıda Linnes tarafına attığı toplarla Taylan'ın her maç yaptığından 2-3 fazla pozisyona soktu bekini. Sahada lider tavırları da önemli. Bizim bebeler sahada dayak yiyip hakeme bakarken bu arkadaş yılların kaşarlanmışlığını ortaya çıkartıp takım arkadaşlarını çok kez atılmaktan kurtarıyor. Bugün Doğukan'la Marcao itişmesinde de Marcao'nun atılmamasının en önemli nedeni yine Donk'un çıkıp elemana posta koymasıydı. Kolay sakatlanmıyor, eldeki neredeyse bütün 9 numaralardan daha çok golü zorluyor, sağ stoper, sol stoper, 6 numara hepsini yedekliyor. 1.5 milyona gelen eleman Terim'le gelen ilk şampiyonluğun Fernando'yla birlikte kilit elemanı, ikincisinin Muslera, Onyekuru ve Diagne'yle birlikte kare ası. Ne yapalım, sevmeyelim de taşa mı dönelim?
Hıh reis sayıyorsun sayıyorsun da bu adam iyi defans yapıyor stoper de oynuyor diyemiyorsun atletizmi / defans becerisi kayboldu gitti Donk'un bu maçta top çaldığını ikili mücadele kazandığını hatırlamıyorum yaptıysa da kusura bakmasın göremedim
Sevmeyin Donk'u demiyorum ki ben Donk mevkisinin gerekliliğini yapamıyor diyorum ...
Aynen bence de. Ayağı iyi diye stoperde oynasın diyenler var.Topu zamaninda atmadiktan sonra ayaginin iyi olmasi neye yarar