#15 Ryan Henk Donk

Selçuk bile bundan daha mücadeleci. Birlo'nun, Emre'nin, Jose'nin günahı ne ki maç seyreden orta sahalardan formayı kapamıyorlar.

biri bunu silah zoruyla falanmı sahada tutuyor bu nedir ya.

adamın dünya yansa .........de değil. nerede melo'nun hırsı?

3. golde niye oyuncuyu takip etmedigini biri aciklasin. Birde savunmaya yardimci olsun diye alindi bu.

Forumdan moderatör bir arkadaş Melo'dan iyi demişti :D

Adam rahat oynuyor vallahi. Utanmasa yürüyecek adam orta sahada. Bukadar vurdum duymaz ön libero olamaz

NKFVaklınaK

Bugun simdi bu napti gercekten? Neresi faydali bunun ben hala cozemedim..

stoper oynamalıı bu adam orta sahada oynayamaz belli oldu artık..emre çolak bu takıma monte edilmeli..

Kasımpaşa'ya bunu geri versek almazlar mı yav? Bonservis falan da istemeyelim, def olsun gitsin yeter.

durshun uefaya açıklasın bu kazmaya nasıl 2.5 milyon euro verdiğini

"Galatasaray orta sahasinda, 1.93´lük zenci görmek güzel" diyen adamlari üzdün Baba. Bari derbide bizi üzme...

Bombos bir adam.

Ancak Kasimpasa gibi bir takimda zaten "yildiz" olur. Bizde rotasyon icin bile yetersiz.

Hani bu adami mutlaka almaliydik, hani hani hani? Birakin abi artik su Süperligin vasat topcularinin pesinden kosmayi. Biraz Süperlig disinda futbol izleyin, o zaman bu heriflerin ne kadar bos ve ABARTILMIS futbolcu olduklarini anlarsiniz.

Öyle Kasimpasa da at kosturmak Galatasaray da oynamaya benzemez. Bu seviye Donk'a en az 2-3 gömlek fazla geldi. Türkiye icinden bir oyuncu almayi düsünüyorsan bunu en az 10 kere oturup düsünmen lazim. Böyle böyle bombos heriflere milyonlari gömüyoruz yillardir. Yazik günah ya, yemin ediyorum yazik günah bize ve bu kulübe.

Sahanin içini ateşe verseler yürüye yürüye çikar sahadan. Öyle rahat bu hirbo.

ulan yanıyom yanıyom da beleş Lawal bu salağı donunda sallar onu değil bu malı aldık

Geri
Üst Alt