#15 Ryan Henk Donk

Kasımpaşa'da Castro iyi tamamlıyordu Donk'u bizde Castro gibi bir orta saha yok maalesef.

Bu adamı savunmanın önüne koyacaksın basit paslar atacak, yakın markaj yapacak falan filan.

50-60 metrelik paslar atıp ileri geri oynamaya çalışıyor gerçekten sinirimden güldüm bir ara.

Öyle oynamaya çalışınca yapması gereken savunmayı da yapamıyor.

Zaten bu seviyelerin oyuncusu değil, o ayrı.

İlla alacaksan kadro derinliği için, sezon sonu bedavaya alırdın. Ligde/kupada doğru rolde, yani rotasyonda iş yapardı.

Hem bonservisi hem oynatılmaya çalışıldığı rol bütünüyle hayal kırıklığı.

kerhaneci sözlesmeyi ve parayi kapti sonra da pasa pasa yatti, süper ligden transfer yaparsan böyle olur, arkadas 2.5milyon euro verdikten sonra avrupadan bundan iyisini bile bulurdun ayiptir günahtir yeter artik komisyon transferi diye külübü ne duruma düsürdü ac köpekler

Hani ben malım dünya önümde açık mutfak ama ben Kasımpaşa dan orta saha alacağım diyorsan. Git en azından Andre Castro yu al. Asıl işi yapan o adamdı Kasımpaşada.

Hiçbir katkı sağlamaması bir tarafa, sahada vücut dili bu kadar kötü olan bir başka futbolcu gelmedi hatırıma. Kasımpaşa' da iken stoperlerin önünde kesici rolündeydi, zaman zaman topla çıkışlarıyla da etkili oluyordu. Bizde ise genellikle Selçuk' tan daha önde kalıyor; hoca aklı sıra olmayan enerjisinden faydalanmayı mı umuyor nedir, anlayamadım?...

Selçuk ve Sneijder' in birlikte oynadığı takımda diğer orta saha oyuncusunun canavar bir kesici olması lazım (Öyle biri bile zor toparlar ayrı konu). Eğer bu özelliği yetersiz bulunuyorsa takımda yeri olmamalı; Emre ve Bilal hücum aksiyonları için çok daha yetenekli futbolcular zira...

Hiçbir katkı sağlamaması bir tarafa, sahada vücut dili bu kadar kötü olan bir başka futbolcu gelmedi hatırıma. Kasımpaşa' da iken stoperlerin önünde kesici rolündeydi, zaman zaman topla çıkışlarıyla da etkili oluyordu. Bizde ise genellikle Selçuk' tan daha önde kalıyor; hoca aklı sıra olmayan enerjisinden faydalanmayı mı umuyor nedir, anlayamadım?...

Selçuk ve Sneijder' in birlikte oynadığı takımda diğer orta saha oyuncusunun canavar bir kesici olması lazım (Öyle biri bile zor toparlar ayrı konu). Eğer bu özelliği yetersiz bulunuyorsa takımda yeri olmamalı; Emre ve Bilal hücum aksiyonları için çok daha yetenekli futbolcular zira...
Katilmiyorum, vucut dili gayet acik.

bf58ed09e4d839691e7fed57cddd65d2.jpg

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

Ciddiyetsiz futbolcu, Sneijderin ciddiyetini görüp biraz utansa keşke. Yönetim bunu karsisina alıp biraz fircalasa iyi olur.

Fotodaki sevimli yaratık pek bir hevesli ve mutlu görünüyor, en ufak benzerlik kuramadım...

Kasımpaşa'nın beş maçını izleyen biri bu adamı Galatasaray'a hayatta yakıştırmaz, aklına dahi gelmez. Rıdvan beğendi diye alınan bir diğer anadolu çöpü

Kasımpaşayla bizim maçımızda iyi oynadı diye futbol cahillerinin ağzının suyu akmıştı. Berbat orta sahamızda yürüyerek top sürdü diye adamı ilah ilan etmişlerdi. Şimdi ceremesini çekiyoruz yine

Yedigimiz kazıgın en babalarından burayı kasımpaşa ile bir görenler alın size donk.Vurdumduymaz herifin teki hala nerede oynadıgının farkına varamamış. :S

Bunu isteyen mallar vardı.Burası Kasımpaşa değil mallar bunu anlayın.Gerçi yönetim anlamamış başkaları anlamasa ne olur?

Tam bir nba oyuncusu bu kadar kalas gibi duran futbolcu görmedim. Ceyhun bile daha esnekti...

Stoper oynaması lazım diyenler var bir de.

Allah akıl fikir versin diyorum, bu vurdumduymaz herifi stopere koyarak neyi amaçlıyorsunuz? Zaten berbat ötesi olan defansımızı daha da mı berbatlaştırmak istiyor sunuz?

Bizim adımıza en iyisi HIC oynamaması.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Son düzenleme:
Bu denli lesh olacagini tahmin etmedim sabri bile o pozisyonda bundan iyi oynar

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Hayatımda bu adam kadar umursamaz bir adam görmedim hele ki Melo' dan sonra. Lanet olsun sana..

hani 6 metrekare halıyı kıvırıp duvara yaslarsın ya ağır uzun silindirik bir görüntü çıkar işte donku sahada gördüğümde hissettiğim sadece bu ?*&!!!!%^# beynim error veriyor donku gördüğümde !!

Geri
Üst Alt