#15 Ryan Henk Donk

lanet olsun senin gibi topcuya.

her sekil katkı sağlar dedirttin bana, yüzümü kara cıkardın.

bunların alayı sahtekar. oynasa oynayacak ama takım kötü diye oda diğerleri gibi yatmayı tercih ediyor.

m euro'lar alan adamların bu kadar gevşek davranması kabul edilebilir bir durum değil.

yazık olsun adamlığınıza.
Dedim ben sana. Lawal Donk Nakoulma hepsi aynı sarının laciverti.

Boşuna Anadolu çöplerine bu kadar değer vermemeliyiz demiyorum işte.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

6 ay sonra nasıl gönderilir hesabı yapılır dedim tutturamamışım, 1 ay sonra yapılamya başlandı.

sözleşmesi bitmesine 6 ay kala donka 2.5 miyon bonservis verebilecek dünyadaki tek enayi biziz.

Son düzenleme:
6 ay sonra nasıl gönderil hesabı yapılır dedim tutturamamışım, 1 ay sonra yapılamya başlandı.

sözleşmesi bitmesine 6 ay kala donka 2.5 miyon bonservis verebilecek dünyadaki tek enayi biziz.

Üstelik bu adama karşı Umut'u vermeyerek Umut'un 2 milyon euro maaşını karşılayacak dünya da başka enayi yoktur.

Yine taraftar hakli cikti.

Bir de transfer taraftariyiz diye azarlar isitiyorduk yazin.

donktan busquets beklemiyordum ama bu kadar da çöp olamaz ya.. sinir krizi geçiriyorum şu admaı izlerken..Bence gelmiş geçmiş en kötü transfer listesinde ilk 5'e girer.. mustafa sarp barış özbek gibi adamlar bile bundan çok daha faydalıydı.. Adamın dünya umrunda değil

Bizim maclarin disinda izleseydiniz keske.

Aynisini Tarik icin de yaptiniz zamaninda.

Burada uzun süreli cezalıyken otçu diye bi lakap görmüştüm. Tam uyuyor kendisi ona. Tıpa tıp aynı. Tutupta Kasımpaşada bile hangi mevkide oynadığı belirsiz bi saykoyu alıp gelirsen böyle olur

Belli meziyetleri var. Yapabildiği şeyler var, yapamadıkları da var her ne kadar ikincisi ağır bassa da... Kadroda durabilir, faydalı da olabilir. Ama asla Galatasaray'ın 11 oyuncusu olamaz, hiçbir mevkiide.

Ben gelmedende begenmiyordum, fernandao gibi pozisyon harciyor, hizli pas trafigi etkisi yoktur, tam tersi topu ayagina alacakta, sonra düzeltecekte, sonra pas verecekte o zamana kadar gol yemis oluruz. Neyse bir Fenerbahce macini alsinlarda su köpekler sampiyon olmasinlar

Bize gelende niye bir boşvermişlik oluyor,kasımpaşada bu kadar vurdumduymaz değildi bu adam.

Melo'yu beğenmeyenler yok oldu. Yazın tartışıyorlardı benimle, Hamit Bilal daha iyi falan filan şimdi yok oldular.

Moderatör tarafında düzenlendi:
meloyu eleştirenler donki mi istiyorlardi? Mantiga gel :red:

Hamit ve Bilal istiyorlardı. Gerekirse Hakan Balta'yı kullanırız Melo'nun yokluğunda diyen adama destek veriyorlardı. Gördük orta sahayı.

Maçlara çekip çıkıyo gibi..Vurdum duymaz nası bi uçmuş hali varsa şaşırıyorum..Kasımpaşayı ciddiye almıyo taraftar baskısı yok vs diyodum ama malesef admın normal hali Coffieshop çıkışı surinamlılar gibi..Halbuki isterse dripling yapabiliyo çalım atabiliyo basabiliyo kafaya çıkabiliyo teknik ama bidiğin kafa bi milyon sahada.. Dany e vurdum duymaz dyodum Dany bunun yanında anksiyetik kalır

Melo'yu eleştirenler onun yerine Mbia, Flamini veya Veloso gibi Galatasaray için kaliteli Cdm istedi. Kimse Melo yerine Bilal istemedi. Isteyen varsa zekani belli etmiş oldu.

Bire bir hatırlıyorum kardeşim, Bilal Hamit Selçuk daha iyi diyenleri. Melo'nun gitmesi iyi oldu falan filan.

Geri
Üst Alt