#15 Ryan Henk Donk

1.92'lik rakipleri düşürmekten başka işe yaramayan vurdumduymaz zenci.:happynew::happynew:

Allah akil fikir versin :D

(j/k)
Bildim mi bilmedim mi sen ona bak.

Beyin kapasitesi kısıtlı olan Hamzayı okumak çok zor değil. Daha şampiyonluk kutlamasında Bilal Bilal diye röpörtaj vermesi herşeyi belli etmişti.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

melonun yerine alınabilecek onun kalitesi tecrübesi ve sertliginde tek adam vardı ve beleşti

de jong milandan amerikaya gitti eğer donk ayısı yerine alsaydık melonun yerini doldururdu de jong

Bildim mi bilmedim mi sen ona bak.

Beyin kapasitesi kısıtlı olan Hamzayı okumak çok zor değil. Daha şampiyonluk kutlamasında Bilal Bilal diye röpörtaj vermesi herşeyi belli etmişti.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Bilali sevdigi belli oldu da bu Bilal takimin yeni Cdm olacagi anlamina gelmemisti o zamanlar

Zira taraftar ne isterse o olacak gibi tatli yalanlari söyledigi için, Bilal Melonun yerine alindigina inanmak zor geldi.

Son düzenleme:
dün şikecilerin maçında da yazmıstım 29 yasındaki donk kıçını kaldırıp dönene kadar 33 yasındaki atiba sahayı 2 kere turluyor melo gibi basıyor

Bilali sevdigi belli oldu da bu Bilal takimin yeni Cdm olacagi anlamina gelmemisti o zamanlar

Zira taraftar ne isterse o olacak gibi tatli yalanlari söyledigi için, Bilal Melonun yerine alindigina inanmak zor geldi.

Buna inanlar sap gibi ortada kaldi Hamza ve Dursunu savunarak da gülünc duruma düstüler.

2.500.000 € luk, ucu sivriltilmiş yağlı kazık.

Otçuluğa başlasın

Kafası futbol için biçilmemiş

Üst solunum yolu enfeksiyonu olan Ryan Donk’un tedavisine başlandı.

saha da hafif tempo koşu yapıyor gibi. bir kere kendini zorlarken görmedim.

Adam sanki futbol oynarken eziyet çekiyor gibi futboldan nerfet ediyor bence bu adam bu kadar isteksiz ve ruhsuz olamaz başka türlü.

Çöpün en önde geleni budur takımda seneye bedava falan yollansın Dzemaili falan dönsün şu beceriksizi 10a katlar

Geri
Üst Alt