#15 Ryan Henk Donk

Burdaki ilk mesajim. Cok cok sinirliyim. Donk senin anani, avradini, sulaleni .... Bir insan bu kadar salak ve gerizekali olamaz.

Hamid bu kadar nefret hissi uyandırmadı. Bonservisini eline verip şutlamak lazım

'Zaaaaa Donk transferi bu kez digerleri gibi degil, cok iyi oyuncu lig'i dagitiyor'

cin_bayrak_harita.png

Ya su maci kazanamadik ya, orda o gerizekaliligi yaptin. Ne diyeyim sana. Cok doluyum. 29 yasindayim, hic bir futbolcuya bu kadar sinirlenmemistim simdiye kadar.

Sadece buna değil, bunu kulübe alana, sonra da bu maçta oyuna alana da sövün. Gelmeden önce ki arşivler de açılsa keşke, nasıl da istiyorlardı forumda. Yazık gerçekten yazık.

"Ama Kasimpasa'da böyle degildi" diyenleri görelim.

Melo'yu 3me satıp 2.5me bu malı aldılar bildiğin komedi.Bi de sözleşmesinin bitmesine 6 ay vardı demek ki sözleşmesi bitecek olmasa 6-7 milyon falan vereceklerdi

Melo olacakmış beyfendi! Ulan sen Melo'nun sıçtığı bok olamazsın! Böyle çapsızları sürekli oynatan teknik direktörler için hiç bişey demiyorum...
Ve yine en yüksek sesle YÖNETİM İSTİFA!!!
Bu adamı taraftar çok istiyordu... Hala anlayamadılar bizim ligden adam alınamayacağını. Her hafta hatırlatmakta fayda var. Belki biraz akıllanırız.

Şu şerefsizin konusunu rica ediyorum kapatın. Bu sayfayı gördükçe küfür edesim geliyor.

Böyle karaktersiz, vurdum duymaz birisinin bu kulüpte işi yok.

Kufurlerimizi mustafa denizliye yonlendirelim pls.

Geri
Üst Alt