GSCimbom
#15 Ryan Henk Donk
Uğur İz

#15 Ryan Henk Donk Sayfa 51

Uğur İz ·

Cevap
5,1K
Okunma
282K
Sayfa
51/255
Bu gereksizi sözleşmesinin bitimine 6 ay kala 2.5m avroya kitleyen Kasımpaşa yönetimine ödül falan verilmesi lazım.Ciddi söylüyorum plaket falan yapıp versinler

Dany'i arattı bize adam defans sol bek her bölgede oynuyoırdu ön liberoya koysak bu odundan daha faydalı olurdu.Dany el bombasıysa donk dinamittir.

Bu gereksizi sözleşmesinin bitimine 6 ay kala 2.5m avroya kitleyen Kasımpaşa yönetimine ödül falan verilmesi lazım.Ciddi söylüyorum plaket falan yapıp versinler
Adamlar birşey yapmadi. Bunu alan yönetime plaket verilmeli.

Nerden tutarsan tut elde kalan bir transfer. Para vermeden takasa hadi bi nebze olur dedik. Nasıl bir mal 2.5 milyon euro sayar sözleşmesi biten adama.

Eve giderken trafik kazasi gecirip ölürsün insallah demicem ama insallah iki bacaginida kaybeder yatalak kalirsin. Sana carpan arabada hamit denen rizikci olsa, oda ayni kazada hayatini pardon bacaklarini kaybetse.. fazla ucmayalim hadi.. sen git yeter, allah belani versin..

Moderatör tarafında düzenlendi:
giphy.gif

Ben bu kadar laubali, bu kadar mental eksikliği olan bir oyuncu görmedim. Sanki zorunluluktan çağırmışlar da oynuyor gibi duruyor. Bir de bunun için 2,5 m € bonservis verdik. Sonra niye UEFA'dan ban yedik..

bunu oyuna alan riekerink denilen balatayı yakmış futbol cahiline hemen bu gece için bir hollanda bileti almayan yönetim en adi şerefsizdir.

Geri
Üst Alt