#15 Ryan Henk Donk

Denizli & Dursun el ele bunu bize musallat ettiler.

Benitezi alamadilar neyse ki. Abv serefsizler.

Bu gereksizi sözleşmesinin bitimine 6 ay kala 2.5m avroya kitleyen Kasımpaşa yönetimine ödül falan verilmesi lazım.Ciddi söylüyorum plaket falan yapıp versinler

Dany'i arattı bize adam defans sol bek her bölgede oynuyoırdu ön liberoya koysak bu odundan daha faydalı olurdu.Dany el bombasıysa donk dinamittir.

Bu gereksizi sözleşmesinin bitimine 6 ay kala 2.5m avroya kitleyen Kasımpaşa yönetimine ödül falan verilmesi lazım.Ciddi söylüyorum plaket falan yapıp versinler
Adamlar birşey yapmadi. Bunu alan yönetime plaket verilmeli.

Nerden tutarsan tut elde kalan bir transfer. Para vermeden takasa hadi bi nebze olur dedik. Nasıl bir mal 2.5 milyon euro sayar sözleşmesi biten adama.

Eve giderken trafik kazasi gecirip ölürsün insallah demicem ama insallah iki bacaginida kaybeder yatalak kalirsin. Sana carpan arabada hamit denen rizikci olsa, oda ayni kazada hayatini pardon bacaklarini kaybetse.. fazla ucmayalim hadi.. sen git yeter, allah belani versin..

Moderatör tarafında düzenlendi:
giphy.gif

15 numaralı Baros'un efsane formasını bu karaktersiz herife verip kirlettiniz.

Defol git.

Allah belasi serefsiz herif, maca ot cekipmi oynadin suratina attirdigimin evladi

Ben bu kadar laubali, bu kadar mental eksikliği olan bir oyuncu görmedim. Sanki zorunluluktan çağırmışlar da oynuyor gibi duruyor. Bir de bunun için 2,5 m € bonservis verdik. Sonra niye UEFA'dan ban yedik..

Diyordum zaten "Donk girerse bitirir bizi." diye. Öyle de oldu. :D

Kulupte yonetici olsa bugun cin kuluplerine bu donk serefsizini pazarlamak icin 80 takla atarak ise baslardi.

Ama kulup yonetimi esseklerden kurulu.

Abi çekme kariyer gidecek..... :(
Hay senin kariyerine ve devamını çekmeyen paparazzi ye

bunu oyuna alan riekerink denilen balatayı yakmış futbol cahiline hemen bu gece için bir hollanda bileti almayan yönetim en adi şerefsizdir.

Geri
Üst Alt