#15 Ryan Henk Donk

Bugün iyi iş çıkardı ama daha hareketli bir rakibe karşı çok zor durumlara düşebilir. Tamamen yürüyerek oynuyor adam.

haftaya alışkın olduğu sahada kariyer maçını oynaması lazım yoksa işimiz zor

Mac konusunda da yazmistim evet bugün bayagi iyiydi ama degerlendirirken Antalya'nin ne kadar berbat bir rakip oldugunu ve ne kadar kötü bir orta sahaya sahip oldugunu da göz önünde bulundurmak daha saglikli olur.

Haftaya eski takimi Kasimpasa karsisinda yine buna benzer bir performans gösterirse o zaman iyi yoldadir demektir.

adamın fiziği iyi, kuvvetli ikili mücadelede yıkılmıyor. ayağı düzgün ama gel gör ki çok ağır. yanında tolgayla ofansif olarak zorlanırız sivas ta olduğu gibi. yanına iyi bir selçuk şart.

Yahu gamsız dediğimiz adam çıktı elinden geldiği kadar topunu oynadı ve fena da bir performans göstermedi.

Bugün çok klas oynadı. Çok temiz toplar çaldı müdahaleler yaptı. Bu adam bu kadar oynayabiliyorsa ligde 0 dakika oynatan tudoru da anmak gerekiyor.

donk her türlü fernandonun yerine oynar o sorun degil, asil sorun ndiayenin gimtesiyle selcugun yine banko ilk 11de oynamasidir.
yaz transferde ilaki iki yönlü oynayan orta saha bulmamiz sart.
en önemli transfer budur.

Zor maçlarda sağlam Fernando'yu tercih ederim defansif açıdan Donk saatli bombadır ama bugün oynadı Paşa'ya karşı da inş. bu oyunu devam eder.

Vaktiyle Eğitim Bakanlığı da yapmış olan tarihçi Abdurrahman Şeref Bey, Galatasaray Lisesi’ nde müdür iken , birgün Sultan Abdülhamid’ in hizmetkarlarından bir paşanın oğluna kızar. Öğrencilerin arasında çocuğa;

“Adam ol” der, “baban gibi eşek olma!”

Çocuk bunu babasına anlatır.

Babası:

“Vay, demek ben bugüne bugün padişahımın mahiyetinde bir paşa olayım da, bana eşek desin. Bunu ona soracağım” der.

Ertesi gün okula gidip hocayı bularak;

“Beyefendi, sizin bana eşek demeye (bilgi yelpazesi.net) ne hakkınız var? Ben, padişahın mahiyetinde paşayım” deyince, Abdurrahman Şeref bey;

“Ne münasebet ben sizi tanımıyorum. Ne zaman eşek dedim”, diye sorar.

Paşa;

“Geçen gün okulda oğluma “adam ol, baban gibi eşek olma” diye bağırmışsınız” der.

Bunun üzerine Abdurrahman Bey;

“Doğru, çocuğunuzu payladım. Çalışmıyordu. Sizi örnek göstererek, “Adam ol baban gibi,eşek olma." diye söyledim“ der.

Bu cevap üzerine paşa, hem özür diler, hem de teşekkür eder ve oradan ayrılır.

Birkac mactir bu herifin degiskenli performansini gorunce Abdurrahman Seref Bey gibi virgulu bir saga bir sola kaydiriyorum.Esek hikayesi de nereden cikti diyorsaniz Donkeyden geliyor.

Fatih hoca donk'u kasimpasa'da oynarken de begeniyordu zaten

Futbol oynamaya ikna etmis hoca

Yaw bundan bir bok olmaz. Anlık performansına aldanmıyorum. Sene sonu inşAllah sözleşmesini uzattırmaz hoca.

Sıradan stabil bi adam içinden Pogba çıkacak hali yok adamda bu kadar özellik var zaten

Geri
Üst Alt