#15 Ryan Henk Donk

İzlemesem inanmazdım yorumlara adam hakaten kusursuzdu. Ona rağmen kazanamadık yazıklar olsun

Ndiaye satılıp üzerine birde Fernando 'nun yokluğunda Tolga-Selçuk gibi adamların çalışıp kendisini göstermesi bir şekilde sene sonuna kadar yara bandı olması gerekiyorken Donk gibi bir adam son 2 maçtır çok çok daha sivriliyor bunlara bakarak ...

Yazıklar olsun Tolga 'ya da Selçuk 'a da ...

3 yıldır top oynamayan adamdan pogba yaratacağını düşünerek şampiyonluğu verenlere selam olsun.
Alsana donk alsana gaz.

görevimi layıkıyla yerine getirdim.
şu luce başarısız olsada tekrar koşa koşa tüpçü ile sözleşme imzalamaya koşsam!

Bizim adimiza bugun en iyi performansi veren oyuncuya yazdigi yoruma bakin,Allah yakinlarina sabir versin ne diyelim böyle karakter düsman basina

Serdar ve Maicon'un ilk yedeği olması gerektiğini zamanında yazmıştım,zamanında Denayer yerine stoper oynasaydık deplasmanlarda puan kaybetmezdik ah ulan 24 saat idmana çıkıpta nasıl bunu göremezler.
Fernandao-Donk olmalı orta saha önlerinde Belhanda-Gomis-Feguuli-Rodrigez istedikleri gibi hareket edip golleri sıralasınlar bu iş Tolga#Selçuk pasör demekle olmuyo adamlar pas atamıyolar zaten

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu herif çakma orta sahadır, kasımpaşaya gelmeden önce mevkisi stoperdir ancak mecburiyetten ortada bir kaç maç oynamışdır, Galatasaraya iyi kazık attılar bu herifle keza sözleşmesinin bitmesine 6 ay kala tonla para uçup gitti, donk denen herifin performansının iyi dendiği bir Galatasaray kadrosu çöpdür keza donk ancak öyle bir kadroda göze batar..

bugun iyiydi ama 2. golde ucan tekme yerine kafa soksa eminim halis lavugu gol olsa bile iptal ederdi

Top ayağının kenarına da çarpıyor. Tuhaf bi yere gittiydi zaten. Hayrının bahsettiği topa kafa sokma meselesi golü yediğimiz an benimde aklıma geldi. Atletikligi yedirdi golü. O ana kadar iyiydi hatası var pozisyonda.

GSCimbom Mobile App

maç içinde stopere çektiyse eğer çok büyük hata
zaten yenilen golde müdahalesi tam bir facia
ama defansın diğer elemanları da çok etkisiz

ayrıca kayarak aldığı topta da bariz faul yapıyor
faul + kırmızı verse hakem kimse itiraz edemez

dünkü müdahalleri tertemizdi öküz altında buzağı aramaya gerek yok..beni en çok şaşırtan oyuncu oldu 2 maçtır konsantrasyonu biaz daha artarsa fernandonun yanına yazılacak ilk isimdir..

Geri
Üst Alt