#15 Ryan Henk Donk

3183-1458213441.jpg
Viera baba dimi bu.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Benim istediğim orta saha özelliklerine sahip tek handikabı gamsız
Adapte olunca çoşturuyor hava hakimiyeti müthiş kesicilik harika paslar oyun gorusu muazzam fizik desen söylemeye gerek yok

GALATASARAY Düşmanlarının ...

"Ryan Donk’un Bursaspor karşılaşması sonrası sponsor hastanemiz Liv Hospital’da yapılan tetkik ve muayenesinin ardından sol gözünde konjonktiva yırtığı tespit edilmiştir. Yapılan ilk müdahalesinden sonra taburcu olan oyuncumuzun tedavisine ve takibine başlanmıştır."

Harbiden gözünü çıkartmış adamın Belhanda.
:red:

Orta sahada defansif zaafiyetin bertaraf edilebilmesi için Donk çok elzem hale geldi. Kendisi yok sayıldığı için Tolga yapabilir mi acaba?, diye kara kara düşünüyordum...

Tam randımanla dönecek Fernando-Donk ikilisiyle bu en önemli sorun halledilebilirse sonrası daha kolay. Belhanda-Tolga-Selçuk-Feghouli rotasyonu 3. orta saha oyuncusu rolü için yeterli olacaktır...

Duran top zaafiyetimiz için de ayrıca önem arzediyor Donk...

Fernando oynamaya basladigi zaman kendisini 8 numara da denemek lazim

Kasimpasa da oynarken hucuma katkisi vardi

Kamp Kadrosu: Muslera, Eray, Batuhan, Mariano, Maicon, Serdar, Koray, Ahmet Çalık, Hakan, Linnes, Latovlevici, Nagatomo, Donk, Tolga, Yasin, Selçuk, Belhanda, Sinan, Gomis, Rodrigues, Feghouli, Fernando Reges.

:hat:

Böyle oynamaya devam ederse bir çok kişi yanılmış olacak (ben dahil). Inşallah devamlılığı sağlar. Şampiyonluk için herkesten faydalanmamız lazım Tarık gibi ultraçöpler hariç

Geri
Üst Alt