#15 Ryan Henk Donk

Kadronun en önemli parçası haline geldi ilk kötü oynadığında sırt cevrilmemeli neler yapabileceğini fazlasıyla gösterdi

Bu Alemin Tek Kralı

F.Terim'in Fernando-Donk ikilisini denemek varken Selçuk'u oyunda tutmasını anlamadım.

Dar kadromuzun önemli parçalarından oldu.

Kontratının son demlerine yaklaşmışken performansı benim için göz boyamadan ibaret. 3-5 maçlık anlık parlamasına kanıp sezon sonu sözleşme yenileme gafletine düşmezler umarım.

ne topcu yaw
wanyama mi desem matic mi sasirdim

Kontratının son demlerine yaklaşmışken performansı benim için göz boyamadan ibaret. 3-5 maçlık anlık parlamasına kanıp sezon sonu sözleşme yenileme gafletine düşmezler umarım.

Mevcut rotasyonda değerli bir parça oldu ama bence de sürekliliği olmayan bir oyuncu için büyük risk. Sezon sonuna kadar gözlemlemek lazım yine de.

Hoca Fernando ilen beraber pek kullanmaz Donku birisi oynar,birinin yerine Selçuk-Yasin-Sinan gibi ofansif herifleri yeğler muht.

Valla her türlü yol verilmesi taraftarıyım. 2 sene yatıp, sezon bitimine doğru 3-5 maç parlamasına kanmamalı.

Eğer mali özgürlüğümüz olacaksa ben de bu görüşe daha yakınım. Selçuk ve Tolga o kadar kötü bir travma yarattı ki biraz kıpırdayan gözümüze çok iyi gözüküyor. Şimdilik oynadığı oyunun keyfini çıkarmak gerek. Zorluk derecesi yüksek maçlarda daha sağlıklı görürüz zaten durumunu.

Fernando veya donk'u 8 numara da kullansak nasil olur acaba

Selcuk'la bu is cok zor

Bu ay sonunda 32 yaşına girecek, sezon sonu güzelce vedalaşıp Afrikalı b2b cengaverleri kadromuza katalım derim.

Transfer yasagi gelecekse, kalsin, ama yoksa gitsin. Lütfen Selcuk da gitsin. Adam lesh oglu lesh, Donk bile yaninda Makelele havasi veriyor

Geri
Üst Alt