Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
Düşünme organını ikiye bölüp bir tane daha mı üretsek ne yapsak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aslanim benim milli arasi bol bol koko yu haketti kral
SM-G950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yoo gayet yakışıklı bir insan bence. Brad Pitt'e, Kıvanç Tatlıtuğ'a yakışıklı, Scarlett Johansson'a güzel demek kadar normal bir tanımlama yaptımYakışıklılığı geç bi zahmet..
Baklavaya tav oldum desene şuna kestirmeden...![]()
Bruma dedin aklıma geldi yineBetis almamış iyi ki zamanında
Bu tarz durumlarda hep şans yüzümüze güldü yalnız Sociedad-Bruma,Donk-Betis,Telles-Inter sadece Telles olayında malca davrandık şans vermeyerek
Onun da kariyerine bakınca iyi ki gitmiş diyorum bizde kendini bu kadar geliştiremezdi
Sözleşme uzatıldığında neden fazla maaş alıyor deniyordu ama bugün de gösterdi ki o maaşı hak eden futbolcuların başında geliyor az bile veriyoruz adam ne istediysek yapıyor defansa koşuyor forvete koyuyorlar golü atıyor daha ne yapacak bugün galibiyet primi de kazandırdı![]()
Umarım daha nice paralar kazandırır her şeyi yapıyor2,6 milyon Tl kazandırdı.
Sinan üstad olmayınca parasal mevzulara bakan yok tabii.
Umarım daha nice paralar kazandırır her şeyi yapıyor![]()

Öyle bir golü atarsa +2 yıl %30 zamlı yeni maaş koyalım üst turda öyle bir maçta hem turu geçip hem galibiyet almak 10-12 m euro getirirReal'e karşı tur getiren golü atmasını dilerim![]()
Öyle bir golü atarsa +2 yıl %30 zamlı yeni maaş koyalım üst turda öyle bir maçta hem turu geçip hem galibiyet almak 10-12 m euro getirir![]()
35'e kadar yolu var Atiba bile bugün Beşiktaş'da oynadığı zaman fark yaratıyor yedek olarak da fiziğine iyi baktığı sürece devam etmeliyiz. Sonrasında vakti gelince de doğru planlamayla iyi bir oyuncu almalıyız.32 yaşında ama fiziği inanılmaz 25 liklere taş çıkarır , geç kendine geldi ama olsun çok sağlam 1 topçu oldu çıktı.
Geçen sene aklıma geldi orda talihsizlik yaşamıştı ama bugün yazdı iyiki