#15 Ryan Henk Donk

Ne güzel de kendi gölgesine markaj yapiyor öyle. 2m yaninda rakip bombos.

Yeni kontrat senin neyine ha.

Belli ki sözleşme durumunda istediğini alamadı, resmen uyudu bu mac. Asla sözleşme yapılmasın.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hayır bugünkü durumdan da değil bu adamdan ne bekliyosunuz ki sözleşme istiyodunuz bazı arkadaşlar?
2017 göztepe şampiyonluk maçımızı açın o zaman var yoktu, cezasahasında esas duruşta topu bekliyor top eline mi ne vuruyodu ama verilmiyo pen
adam topu dümdüz bekliyor dümdüz
sığır herif anca cocugunun rızkını dansözlerle ye hem de bjk yenilgisi sonrası. sen babel ve lemina sttir olup gideceksiniz

Çok güzel sattın mesela paraysa sende uza. Bu kadar hafta iyi oynayıp para haberleri çıkar çıkmaz kötü oynaman açıkça belli ediyor. Babel de aynıydı sen de aynısın o yüzden git. Parayı bu kadar ön plana koyan topçu istemiyorum artık.

En overrated oyuncumuz olduğunu hep söyledim. Bir iki sert giriş yapınca taraftarın gözüne giriyor ama acayip düz, hiç bir artısı olmayan bir oyuncu. Tek hamilelik bir adam. Sürekli pozisyonunu d kaybediyor. Hem orta alanda hem de defansta.

Yabancı sınırı muhabbetinden sonra kadroda olacağını düşünmüyorum.

bu adamla sözleşme uzatılmasın dediğimizde her zamanki gibi oyuncu övücüleri laf söylüyordu.
Ne oldu ne değişti..Hiçbirşey.Takım iyiyken süper takım kötüyken yetersiz.Oyuncu değerlendirmeleri böyle yapılıyor.
Taraftara bakarsak kadro süper,,Oyuncuların hepsi yıldız.Yöneticilerde bu kafada olduğu için böyle yerimizde sayıyoruz.

Kacan golde kesin icinden irkci sekilde sövmüstür feguliye
Yüz ifadesindeki bikkinlik her seyi anlatiyor pozisyonda

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Geri
Üst Alt