- 18 Temmuz 2009
- 82.041
- 239.646
- 5.263
2 adım da mı atamıyor 34 yaşında diyebilerek yapmıyor.
herif gelmiş 34 yaşına. vücudu kaldırmıyor artık.
donk ile yollarımız çoktan ayrılmalıydı. biz hala zorluyoruz.
Her maç böyle umursamaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 adım da mı atamıyor 34 yaşında diyebilerek yapmıyor.
herif gelmiş 34 yaşına. vücudu kaldırmıyor artık.
donk ile yollarımız çoktan ayrılmalıydı. biz hala zorluyoruz.
defol git
2 adım da mı atamıyor 34 yaşında diye
Her maç böyle umursamaz
Adam umursamazın tekibilerek yapması için sebebi yok ki
bitik işte
Adam umursamazın teki
Sallamıyor işte bariz.
Yahu verdigin ornekle su gunun ne alakasi var. Aklima geldi yazayim mi dedin yani ne alaka simdi.kenardan gelen topu elıne alıp rakıbın ayagındakı topa fırlatacak kadar yaptıgı ısı seyıne takmayan bır adamı kaptan olarak sahaya çıkarken gördük ya bu formayla
bu utancı bıze yasatanlar utanmalıdır
Yahu verdigin ornekle su gunun ne alakasi var. Aklima geldi yazayim mi dedin yani ne alaka simdi.
besıktaslıyım da onda osmancım
yol al
Sacma sapan alaksiz muhabbetler yav
Sokuk sokuk kulupleri bile 1 asir onceki orneklerle savunan sensin yolu sen al
O kadar sağlam adam ki; sözleşme teklifini beğenmediği için 3 maçtır bilerek otunda hareketsiz kalıyor.Yazılanları okuyorum da gerçekten yazık.
Fenerbahçe maçından sonra yazılanları okuyun bir de. Takım bu kadar formsuzken Donk‘u hedef haline getiriyoruz. Sözleşme konusunda fikirlerinize saygı duyarım ama burada yazılanlar da gerçekten saygısızlık.
Donk sağlam adamdır. Her zaman forma için hazır durumda olan iyi bir joker oyuncumuz.
Yapmayın böyle vefasız olmayın. Kötü sezon işte tamam kabul, her şey boktan geçti. Ama iyi bir dönemimiz olmadı mı Allah aşkına?