#15 Ryan Henk Donk

fener macında sonra bile kaptan olur bilmem ne...ben bu yorumlara hep şaştım acıkcası,donkun gevsekliğini bildiğimden.ozornwafora sans tanınır umarım yerine.donka hep çekingen yaklastım

Geçen yazdım yine yazayım 35 yaşındayım zamanında futboldan ekmek yedim Galatasaray lisesi mezunuyum az çok çevremizde var yılda birkac kez gelir , bu forumda taraftar olan kardeşlerimizin yazdıklarını takip etmek haber alırsam paylaşmak hoşuma gider fakat

Donk un son 10 maçta oynadığı rezil futbolu , savunmada yaptığı hataları , golleri sadece izleyip reaksiyon gosterecegi yerde hamle bile yapmıyor ya da yapamıyor oluşunu gormeyende akıl yoktur ...

Admin kardeşlerimizden ve diğer arkadaşlardan özür diliyorum küfür için ama bence az bile :) ban atabilirsiniz cezam bitene kadar tatilde olcam

Fatih Hoca çok hata yaptı bu sezon kendisini çok severim ama sözleşme uzatirsa hatalara devam edip kendi ayagina sıkar , bu yaşta hele kontenjan sorunken gondereceksin ,

Ek olarak Galatasaray tarihinde çok oyuncu izledim gördüm, bu kadar beyinsiz futbolcuyu bir arada 35 yılda 2 3 kez izlemisimdir.. takımın özeti budur , Jimmy Ömer Adem falan Galatasaray'da antreman topçusu bile olmamalı , vasat ve eziklik sevenler başka takım tutsun

ONEPLUS A5000 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

kenardan gelen topu elıne alıp rakıbın ayagındakı topa fırlatacak kadar yaptıgı ısı seyıne takmayan bır adamı kaptan olarak sahaya çıkarken gördük ya bu formayla

bu utancı bıze yasatanlar utanmalıdır

Yazılanları okuyorum da gerçekten yazık.

Fenerbahçe maçından sonra yazılanları okuyun bir de. Takım bu kadar formsuzken Donk‘u hedef haline getiriyoruz. Sözleşme konusunda fikirlerinize saygı duyarım ama burada yazılanlar da gerçekten saygısızlık.

Donk sağlam adamdır. Her zaman forma için hazır durumda olan iyi bir joker oyuncumuz.

Yapmayın böyle vefasız olmayın. Kötü sezon işte tamam kabul, her şey boktan geçti. Ama iyi bir dönemimiz olmadı mı Allah aşkına?

kenardan gelen topu elıne alıp rakıbın ayagındakı topa fırlatacak kadar yaptıgı ısı seyıne takmayan bır adamı kaptan olarak sahaya çıkarken gördük ya bu formayla

bu utancı bıze yasatanlar utanmalıdır
Yahu verdigin ornekle su gunun ne alakasi var. Aklima geldi yazayim mi dedin yani ne alaka simdi.

Sacma sapan alaksiz muhabbetler yav
Sokuk sokuk kulupleri bile 1 asir onceki orneklerle savunan sensin yolu sen al

hocana ıftıra atılınca kendını tutamayıp küfür edıp ceza yıyorsun

sonra da gelıp her mesajımı alıntılayıp baska takımlı oldugum ıftırasını atıyorsun

küfür etmemı ıstıyorsun ama senın sevıyende degılım üzgünüm

Niye uzattık bu ağır yaşlı herifle ???

Buna verdiğin paraya Yıllık maaş olarak Bellegarde'a versek koşa koşa gelir.

~~~ Transfer Istihbarat Şefi ~~~

Yazılanları okuyorum da gerçekten yazık.

Fenerbahçe maçından sonra yazılanları okuyun bir de. Takım bu kadar formsuzken Donk‘u hedef haline getiriyoruz. Sözleşme konusunda fikirlerinize saygı duyarım ama burada yazılanlar da gerçekten saygısızlık.

Donk sağlam adamdır. Her zaman forma için hazır durumda olan iyi bir joker oyuncumuz.

Yapmayın böyle vefasız olmayın. Kötü sezon işte tamam kabul, her şey boktan geçti. Ama iyi bir dönemimiz olmadı mı Allah aşkına?
O kadar sağlam adam ki; sözleşme teklifini beğenmediği için 3 maçtır bilerek otunda hareketsiz kalıyor.
Aynı pembe kafalı kankasi gibi para için her şeyi yapacak bir karakteri var ve yapıyorda.

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!

Geri
Üst Alt