#15 Ryan Henk Donk

Çalım bile sayılmaz o. Abdül sola doğru sürdü topu, Donk o yöne hareketlenme gereği bile duymadı zira adam kendi topunu tamamlayacaktı az becerikli olsa.
Rakibe uzak oynasa adama yetisemiyor yakin oynasa penalti yapmaya calisiyor. Hava toplari iyi allahtan bir artisi o

Rakibe uzak oynasa adama yetisemiyor yakin oynasa penalti yapmaya calisiyor. Hava toplari iyi allahtan bir artisi o

Aidiyet ve takımı sahiplenme var. Tabii bunda yıllarca 2 milyon euro maaş vermemizin de etkisi vardır.

Geçen sene bırakıcaktı yine uzattılar sözleşmesini

korkuyorum sene sonu yine uzatıcaklar diye

teknik ekipte doldu napıcaz acaba bunu hoca tutar yanında

floryada tesislerde güvenlik açığı varsa orda istihdam edilsin bari

Buna araplar haric hic bir takim 2 milyon vermez, tek enayi biziz zaten severiz kaziklanmayi. Hollanda liginde oynasa kazanacagi para en fazla 500-600 bin olur.

Bu takimin topla cikarken Donk’a ihtiyaci varsa neden 3’lu savunma denenmez anlamam. Donk’un savunmasi Luyindama’dan iyi degil. 3’lu savunma olursa zaten savunmalari kotu olan beklerimizde daha ofansif oynayabilir.

Adamın yerinde olsanız sizinde performansınız düşer...Adam Takımda TD lük hariç her mevkide oynadi asıl mevkisini unuttu

Bundan sonra 6’da oynamalı Taylan ise 8’e çekilmeli.

bir 10 yas daha genc olsaydi keske
böyle solid oyunculari bulmak zor
takimda bundan daha iyi uzun top atabilen adam yoktur herhalde

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Linnese iyi toplar atti ama oyunu acayip yavaslatiyor.

Topu ayağından çıkarana kadar dünya dönüyor.

Hiç sevmiyorum bunu. Yavaş oynaması, vurdumduymazlığı, oyunu gereksiz yere soğutması falan.

Ara sıra onu buna atarlanıyor diye taraftar seviyor işte.

sent via GSC

Aşırı relaks. Hızlı oynamak en son düşüncesi. Topu gerekli yere atana kadar rakip defans oturup çay içer. O bölge için çok yetersiz.

Çok gereksiz bir futbolcu, kimse kusura bakmasın. Zar zor hareket ediyor yerinden.

Ortada oynadığı her maça puan kaybı yazıyorum. Hiç şaşırtmıyor sağolsun.

hızlı pas oyununa alıştık tabi donk'u orta sahaya koyunca kamyona döndü takım bi anda. orta saha işi geçmiş artık kendisinden. hoş stoperliği de ne kadar yapabildiği tartışılır.

Geri
Üst Alt