Erdinç Esenkaya
10 Numara!
- 3 Temmuz 2009
- 12.316
- 1.220
- 1.778
Donkca öğrendik adam yüzünden 
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

kim nederse desin .. cirkef fenerli gibi kavga cikarmadi .. got korkusu da olabilir ama kibarca ozur diledi
Ya birak korkaklik yuzunden. Dag gibi herif 1 anda ayaga kalkiyor tirsiyor iste. Donk'a helal olsun asil aptalca girismedi sadece korkuttu.
donk'un bi tepkisi yokki bu sazan korkmus sadeceBanada gol at
Ya birak korkaklik yuzunden. Dag gibi herif 1 anda ayaga kalkiyor tirsiyor iste. Donk'a helal olsun asil aptalca girismedi sadece korkuttu.
Ya anlik ayaga kalkiyor korkuttu sadece o an korktum ben sahsen aptalca bisey yapacak diye. belhanda olsa direk kafa mafa girisirdi biseyler yapardi.donk'un bi tepkisi yokki bu sazan korkmus sadece
bu bildigimiz normal donk yani herzamanki gibi kudurtucu
nasil ya bu baslikda herkes poposunu vermeye hazir herife daha ne verelimHak ettigi degeri görmüyor ne yazik ki
belo bugün kart bile görmedi mesela. fatih hoca onu nasil bir terapiye soktuysa artik, gerisini sen düsün.Ya anlik ayaga kalkiyor korkuttu sadece o an korktum ben sahsen aptalca bisey yapacak diye. belhanda olsa direk kafa mafa girisirdi biseyler yapardi.