#15 Ryan Henk Donk

Beğenmeyen çok arkadaş vardı .Kayboldular .İyi oynasın bir sene daha oynar atiba kac yaşında orta sahada oynuyor .Donk yedekte kalırsa da sıkıntı çıkarmaz
artık bırakana kadar zaten Y O L L A N A M A Z...takımı o kadar Benimsediki ve her türlü görevi yapıyor ki ve en önemlisi Hoca onu ve oda Hocayı çok seviyor...artısıda her altyapı oyuncularının örnek alması gereken bir oyuncu oldu artık...

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Beğenmeyen çok arkadaş vardı .Kayboldular .İyi oynasın bir sene daha oynar atiba kac yaşında orta sahada oynuyor .Donk yedekte kalırsa da sıkıntı çıkarmaz
Hepsini Luyindama başlığında bulabilirsin. O başlığı onların inleri gibi düşün. Ama Donk'un ilk kötü oyununda "Luyindama Mbappe'yi tuttu lan" diye çıkarlar ortaya yağmur çiseleyince ortaya çıkan şemsiyeciler gibi. Rahat ol.

güldük eğlendik yeter bu gevşeklikler ağır vasıtalık
luyindama göreve artık şakanın boku çıkmaya başladı

Marcao kankasıyla duvar olup verdiler maçı bravo şak şak şak.

Marcao ve Donk el ele verdiler maçı bunlarla birlikte Belhanda Babel gibi yalandan bile mücadele etmeyen adamlara katlanamıyorum ben. Luyindama'yı ciddi ciddi düşünmek gerekiyor inşallah Saracchi bir an önce döner onun eksikliğinin ne kadar büyük olduğunu gördük

Hayvan gibi vücuda sahipsin basit faul kovaliyosun yaw neden? Koysan omzu yamultursun zaten rakibi neden atıyorsun kendini? Donkla marcao ya yazar bu maç.

GSC Mobile App

Bugün yedek çıksaymış iyi olurmuş. Fazla gevşekti.

O pozisyonda düşmemen lazımdı. Lig maçında düşmezdin.

Yapma böyle şeyler Allah aşkına.

Sinir bozdu hayli
Boss niye oynatmıyoruz hala anlamıyorum

çok ilgi görünce götü başı dağıtıyor, kendine gel yav ne yapıyon

Fazla oynatınca sapıtıyor. Değişim vakti.

Orada kendini atmasaydi bambaska bir mac olacakti. Duvar isleriyle ugrasacagina topunu oyna.

Geri
Üst Alt