Yasin Paçavra
10 Numara!
- 3 Nisan 2014
- 14.459
- 2.261
- 1.198
Donku rakip gordu mu ileri gidemiyor neyin davasi hele bir 3-4 mac oynasin ne bu boyle ilk mactan asmalar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Birde ligde yanlışlıkla iyi oynadığı maçtan sonra gör buraları.

Donk> Melo diyen adamlar ile kaynar burasi mi diyorsun?![]()
Benim mesajlarım ortada..
bir kere bile donk gelsin demediğim gibi, bir anasına sövmediğim kaldı..
Ben transfer istedim, hala da istiyorum.. ama donk'u hiç bir zaman istemedim..
bize yakışan transferler yapılmalı mı? Evet..
Bizdekiler pttlig topçusu olduğu için olmasınTipik bir Anadolu topcusu iste. Kupa macinda gol atinca bazilari kendinden geciyordu![]()
Barcelona ileride top tutuyor ama kaybettiğinde pres yapıp topu geri kazanıyor diyelim ileride topu tuttuk topu kaybedince rakibin topu kaybetmesini mi bekleyeceğiz?
Bir yanlışı başka bir yanlışla örtmek ne kadar mantıklı ki? Bize çok ama çok daha kalitelisi lazım o bölge için.Bizdekiler pttlig topçusu olduğu için olmasın
Bence de ama daha iyisi gelene kadar en iyisi donk, biziidare eder bu sene en azından jem ve jose gibi çöplerden kurtardı bizi ama yazın mutlaka iyi bir ortasaha şart.Bir yanlışı başka bir yanlışla örtmek ne kadar mantıklı ki? Bize çok ama çok daha kalitelisi lazım o bölge için.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
ileride top tutman demek gerideki adamların daha fazla ileride kalması demek. buda her sekil skora yansır. melo-selcuk'un kariyer patlaması yaptıgı gibi
barca'nın yaptıgı pres 2-3 kisiden ibaret degil, takım halinde pres yapıyorlar, en uctaki adamda geriye geliyor, bizde kim geliyor ??
merkez kritik bir bölge, tempo ve gücün en fazla ihtiyac duyuldugu bölge ama gücte bir yere kadar, rakip her yerden geliyorsa artık o bölgede cöker.
yanlıs anlasılma olmasın bu merkez bize yeter demiyorum, sağlam bir merkez lazım, hani gercek bir dinamo ama merkezden önce su santrafor sorununu halletmemiz lazım.
Bana futbol mu öğretmeye çalışıyorsun?
sen kimsin ki ?
Futbol cahili savaşçısı
orta saha icin cok hantal. ancak stoper'de oynar.
bir melo degil