#15 Ryan Henk Donk

Donku rakip gordu mu ileri gidemiyor neyin davasi hele bir 3-4 mac oynasin ne bu boyle ilk mactan asmalar.

Kupa maçında gol attiktan sonra muazzam transfer diyenler vardı :asd22: :asd22:

Kötü futbolcu değil ama bizim seviyemizde de değil. Yasin gibi en fazla rotasyon da iş yapar

Benim mesajlarım ortada..

bir kere bile donk gelsin demediğim gibi, bir anasına sövmediğim kaldı..

Ben transfer istedim, hala da istiyorum.. ama donk'u hiç bir zaman istemedim..

bize yakışan transferler yapılmalı mı? Evet..

Sen istedin demiyorum zaten ama belliydi demek istedim. Adam çok hantal, pas verdikten sorna bir ortasaha ne yapar bilmiyor. Galatasaray ortasahası dediğinde birden fazla özelliği adam anlaşılmalı. Sadece fizikli diye olmaz.

Barcelona ileride top tutuyor ama kaybettiğinde pres yapıp topu geri kazanıyor diyelim ileride topu tuttuk topu kaybedince rakibin topu kaybetmesini mi bekleyeceğiz?

ileride top tutman demek gerideki adamların daha fazla ileride kalması demek. buda her sekil skora yansır. melo-selcuk'un kariyer patlaması yaptıgı gibi

barca'nın yaptıgı pres 2-3 kisiden ibaret degil, takım halinde pres yapıyorlar, en uctaki adamda geriye geliyor, bizde kim geliyor ??

merkez kritik bir bölge, tempo ve gücün en fazla ihtiyac duyuldugu bölge ama gücte bir yere kadar, rakip her yerden geliyorsa artık o bölgede cöker.

yanlıs anlasılma olmasın bu merkez bize yeter demiyorum, sağlam bir merkez lazım, hani gercek bir dinamo ama merkezden önce su santrafor sorununu halletmemiz lazım.

Bir yanlışı başka bir yanlışla örtmek ne kadar mantıklı ki? Bize çok ama çok daha kalitelisi lazım o bölge için.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Bence de ama daha iyisi gelene kadar en iyisi donk, biziidare eder bu sene en azından jem ve jose gibi çöplerden kurtardı bizi ama yazın mutlaka iyi bir ortasaha şart.

Sözleşmesi biten oyuncuya 2.5 verdiğimize mi yanayım,yoksa beş para etmez topçu olduğuna mı?

Lig için gayet yeterli. Sadece bazen durarak oynuyor, onu aşması lazım. Çünkü önemli görevi var ve göze batıyor. Onun dışında çok kilit bir transfer oldu bence.

Sent from my iPhone using Tapatalk

ileride top tutman demek gerideki adamların daha fazla ileride kalması demek. buda her sekil skora yansır. melo-selcuk'un kariyer patlaması yaptıgı gibi

barca'nın yaptıgı pres 2-3 kisiden ibaret degil, takım halinde pres yapıyorlar, en uctaki adamda geriye geliyor, bizde kim geliyor ??

merkez kritik bir bölge, tempo ve gücün en fazla ihtiyac duyuldugu bölge ama gücte bir yere kadar, rakip her yerden geliyorsa artık o bölgede cöker.

yanlıs anlasılma olmasın bu merkez bize yeter demiyorum, sağlam bir merkez lazım, hani gercek bir dinamo ama merkezden önce su santrafor sorununu halletmemiz lazım.

Bana futbol mu öğretmeye çalışıyorsun?

Takımın ihtiyaçları karşılayacak nitelikte oynadı.

Geri
Üst Alt