#15 Ryan Henk Donk

bu eroinmanı kitleyen dedetor bebek sahilinde kayfesini icip tavla oynayaraktan gününü gün ederken biz kahroluyoruz,sereffsizler

Ilk sayfalar ayni Tarik da oldugu gibi. Millet izlemeden topcu begeniyor.

Son düzenleme:
millet havaalanina cullanacak bugun
arkadasi yarin defnedebiliriz diye dusunuyorum

Bu arkadastan inşaata iyi kereste olur

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

Abi vallahi billahi bu adam böyle değildi Paşa'da ya... Tamam GS kalitesinde de değildi de bu kadar değildi yani. Dedik sözleşmesi bitiyor bş çer çöp veririz alırız mis gibi olur. Adamlar 2.5M'u taktılar ama...

Kafa yok bu adamda, tekniğin ve fiziğin çok iyi ama kullanamıyorsun, bu adamın kafada büyük bir problem var.

fft226_mf3527971.Jpeg

Kasımpaşa'da birbirlerini çok iyi tamamlıyorlardı.

Ya biz Castro'yu alalım, ya Kasımpaşa Donk'u geri alsın.

bu herif heralde kendini kovdurmak istiyor baska aciklamasi yok bukadar vurdum duymaz olunmaz, sezon sonu bonservisimi elime alayim gidiyim havasinda, ulan 2.5milyon euro verdik buna 2.5milyon euro yazik günah.

Is isten gecti. 2,5 Milyon coooook güzel girdi bize.

Bu Donk benim gözümde tarihimizin en büyük kaziklarindandir. Meblag olarak belki bir Tarik ya da bir Amrabat kadar fazla para ödememisizdir ama bile bile böyle sacmasapan bir transfere imza atmak hem de adamin 5 ay kontrati kalmisken 2,5 milyon gibi yüksek bir bonservis ödemek resmen enayilik ve gerizekaliliktir.

Kim aldiysa alinmasina onay verdiyse ve emegi gectiyse Allah belasini versin.

2.5 + 0.9 maas + 1.8 maas + 1.8 maas = 7 milyon euro

7 milyon euro x 3.2 = 22.4 milyon TL dursunun tek futbolcu ile GS a soktugu kazik!!!

Herif kontrati bitmeden veya tum parasini almadan hayatta gitmez.

İfb basinin "cok top kapiyor" pompalamasini herifi adam gibi seyretmeyen tafartar iyi oyuncu oldugunu dusunuyordu.

Dany , Amrabat, Yigit gokoglan, Salih dursun ve son olarak Donk transferine ne muhalefet etmistim. Bu coplere 20 milyon euro uzerinde bonservis odendi!! Bi dolu da kendilerine, sonuc??? :(

7 milyon euro x 3.2 = 22.4 milyon TL dursunun tek futbolcu ile GS a soktugu kazik!!!

İfb basinin "cok top kapiyor" pompalamasini herifi adam gibi seyretmeyen tafartar iyi oyuncu oldugunu dusunuyordu.

Dany , Amrabat, Yigit gokoglan, Salih dursun ve son olarak Donk transferine ne muhalefet etmistim. Bu coplere 20 milyon euro uzerinde bonservis odendi!! Bi dolu da kendilerine, sonuc??? :(

Ben lig icinden alinacak oyunculara neredeyse tamamen karsiyim. Bir atasözü vardir " ince eleyip sik dokumak".

Aynen o tabirden yola cikarak oyunculari milim milim inceleyip alacaksin, cünkü lig icindeki piyasa uctu gitti. Anadolu takimlari hangi büyük kulübü kaziklasam diye cirit atiyor yillardir. Aldin mi Bakambu gibi adami alacaksin, hos onu istesek Bursa bizde 15 Milyon isterdi herhalde, Villareal'e 7,5 Milyona gittigini düsünürsek.

Sonuç hüsran...

79a082f8d84947c3a6b1ae5fb408e1a4.jpeg

Hos gelmedin Ryan Donk defol git burdan. Belçika'da oynadıgından beri onu seyrediyorum hiç ilerleme kaydetmedi aklını kullanamıyor çünkü aklı yok. "Scout" ekibimiz uzun boyuna kandı.
Ama bu son senelerde kulüp tarihin en büyük kazıgı Tarık çamdal'dır. Neden'mi?
1) kulübümüz Eskişehirspor'a 4.750.000 EUR bonservis bedeli ödedi
2) kendi bonservisinin yüzde 25'ine ortak olan Tarık bu bonservis bedelinden 1.187.500 EUR kendi cebine koydu
3) Buda yetmiyormuş gibi beş senelik kontrat yapıp her sezon sırasıyla 1.177.000 EUR, 1.284.000 EUR, 1.391.000 EUR, 1.498.000 EUR ve 1.605.000 EUR sabit transfer ücreti ve ilk 11'de oynadığı her resmi karşılaşma için 10.000 EUR değişken transfer ücreti için kulübümüzle anlastı.

Bu transferde kulübün toplam zararı (10.000 EUR maç başı primi saymıyarak) : 11.705.000 EUR yani Donk transferiyle karsılastırırsak asagı yukarı 5.000.000 EUR ekstra kazık var

Lan bu adam bu kadar gamsız değildi. Ha 2.5 verilerek alınmasına karsiydim dünyanın en büyük malligini yaptık. Bonservissiz +0.5+1 yıl performansa bağlı lawall transferini yapacaktık biz sezon sonuna kadar tampon etmiş olacaktık sonra yolumuza bakardık.
Transferden sorumlu ekip (scout+yönetici) kim varsa alayı ile ilişki kesilmelidir.

Melo'dan gelen parayı bu herife aktardık. Attan inip eşege binmek bu olsa gerek

attan dusup bacagimizi kirip kangren olduk sonra bacagimizi kesip yerine bir havuc taktilar ve 2.5 milyon euro fatura cikardilar. havuc da curuk cikti

Geri
Üst Alt