#15 Ryan Henk Donk

Sezon sonu

96143c889d90062826cb9a1d5a162a82.jpg

sent via GSC

Bu performansını sürdürdüğü sürece kontrat yenilemede sakınca görmüyorum özellikle performansa dayalı kontrat
Takımda bu özelliklere sahip oyuncumuz yok

Bu Alemin Tek Kralı

Donk-Fernando ikilisini merak ediyorum açıkcası. Selçuk-Fernando kombinasyonundan daha iyi olacağını düşünüyorum.

Son düzenleme:
Uzun soluklu olmayan performansa dayalı bir sözleşme düşünülebilir...

Bence de sene sonuna kadar Fernando-Donk ikilisiyle götürelim orta sahayı

Terim 'in de bu ikiliye şans vereceğini düşünüyorum en azından

Donk - Fernando Orta sahasi inanilmaz fizik agirlikli olur, kolay kolay gecemezler orta sahamizi.

Fenerbahce her derbide Topal - Souza oynatiyor zaten, o yuzden orta saha'yi kazanip rakip takimin yari sahasinda oynatiyorlar oyunu.

Isimize yarar.

Bence diğer alternatifleri Tolga-Selçuk ikilisine bakarsak ofansif olarak da yine bu ikili tercih edilmeli ...
Ofans olarak elimizdeki mevcut durumdan en iyi olur donk oldukça teknik bir oyuncu şutları güzel adamın tek sıkıntısı mental yönü zaten sürekli belirtiyorum bu formunu sürdürürse

Bu Alemin Tek Kralı

an itibariyle ilk 11 şansı artmış bulunmaktadır

Konya maçındaki performansı çok çok kötüydü. Donk'tan cidden ofansif bir performans beklemek bana göre delilik. Sizi bilemem.

Dogrudur Konya macinda vasati gecmedi ama Fernando-Selcuk görmektense Fernando- Donk/Tolgayi görmek isterim. Sonucta akili oynarsak hücüm futboluna gerek yok kontra futbolu dayali oynarsak daha mantikli olur onun icinde el freni olan selcuk onyamasi gereksiz olur

8 maçlığına ilk 11 deki yerini alması lazım

Geri
Üst Alt