16/17 3. Ön Eleme Turu | Fenerbahçe 2-1 Monaco | M.S | 27 Temmuz | Smart Spor

Foruma Fenerli alınıyor muydu, eğer alınmıyorsa bu koyulmak istenen arkadaş neden banlanmıyor acaba merak ettim.

Forvetsiz hücum hattımız şuan fenerinde beşiktaşında hücum hattından daha iyi adam akıllı forvet ve defans yönü iyi bi dmcyle götürürüz

hazır fırsatını bulmuşken fener için kuduran şikecileride tek tek ayıklayında forum rahatlasın

Şimdi izledim gölü
Muhahahahahah Škrtel çok iyi Assist vermiş :D

monaconun yeni transferleri neden oynamıyor glik gibi bir adam aldılar yok ben yasser aldılar o da yok moutinhoda yok

sktrel hızlı bir stoper olmasada kesinlikle cok iyi ama yanında da 2 tane agır stoper var o riskli liverpoolda sakho gibi hızlı adamla oynuyordu

fb en son şampiyonlar ligine katıldığında, buralar hep dutluktu, şimdi otopark/avm oldu..
fb en son şampiyonlar ligine katıldığında, henüz çok partili rejime geçilmemişti, sadece Chp vardı..
fb en son şampiyonlar ligine katıldığında, Ankara bld. bşk. Melih Gökçek değildi..
fb en son şampiyonlar ligine katıldığında, Arka Sokaklar ve Kurtlar Vadisi henüz başlamamıştı.
fb en son şampiyonlar ligine katıldığında, flash tv'de halay çekilmiyordu.
fb en son şampiyonlar ligine katıldığında, Adana ve Samsun sıradan yerlerdi.
fb en son şampiyonlar ligine katıldığında, Afrika'da açlık falan yoktu.
fb en son şampiyonlar ligine katıldığında, okullarda siyah önlük giyiliyordu.
fb en son şampiyonlar ligine katıldığında, Ajda Pekkan gençti.
fb en son şampiyonlar ligine katıldığında ...................................

Terim'in damadı da izliyor maçı

benmi yanlıs görüyorum yoksa bu portekizli de souzayı 10 numara gibimi oynatmaya calısıyor

Ahahaha Ozan bıyık mı bırakmış lan :D

Geri
Üst Alt