Gokhan Yamanli
Büyük Kaptan
- 22 Mart 2015
- 22.293
- 10.181
- 1.673
Monaco'yu geçseler City gelir bunlara?
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Manchesster City
Porto
Ajax
Villareal
Shakter
4-2-3-1 oynayacaklar elbet. Orta sahada iki yönlü adam pek yok Fener'de. Kanatta Nani gitti, ortada Diego gitti. RvP durumu belirsiz. Hücumda fazla adamları yok gibi. Defansı sol bek dışında gayet iyi.Fenerin defansı gerçekten sağlam duruyor. Kjaer, Vdw ve Skertel bu ligin üzerinde oyuncular. Hücum ve orta sahada ise aynı etkinlikleri yok. Mesela bugün Salih, emenike ve Ozan iyi oynadı. Bu üçünün hiçbiri sezon boyunca istikrarlı oynamaz. Performansları dalgalı olur. Fernandao beklenen verimi verir, ekstrasi olmaz, 10-15 tane atar ligde. Rvp'nin durumu meçhul ki bu sezonda iş çıkmaz gibi ondan. Atıf benim beğendiğim bir oyuncu ama nasıl katkı verir soru işareti. Volkan Sen de yine geçen sezonki performansını korur tahminim. Monaco'yu elerlerse büyük ihtimal bir forvet arkası alırlar. O isim de önemli.
Kaç ay dil döktüm bunu alalım diye. Bedavaya mis gibi oyuncu aldılar. Wiel>Ligin tüm sağ bekleri.Wander Viel net büyük tobcu.
Defans yapabilen hücumu bilen bek.
Adamlar yeni gökhan gönüllü buldu biz hala sabrının mevkisinde 10 oyuncu alıp dikiş tutturamayalım.
Bizde mi cenabetlık var yoksa fb bjk scoutları daha mı becerikli.
Not: bu kadar leş topcunun takımda olmasında komisyoncuların payı da büyük
Muslera>VolkanKadrolari bizden iyi. Bizim kanatlar ve Sneijder disinda Bank Asyaya koy Super lige cikamazlar
Kaç ay dil döktüm bunu alalım diye. Bedavaya mis gibi oyuncu aldılar. Wiel>Ligin tüm sağ bekleri.
shaktar'la eşleşseler yine güzel olur.
Muslera>Volkan
Linnes<Wiel
Chedjou<Kjaer
Serdar/Hakan<Skrtel
Carole>Hasan/İsmail
Yok<Topal
Selçuk>Fb'deki tüm orta sahalar
Sneijder>Yok
Podolski>Alper ve diğer kanatlar
Bruma>Volkan ve diğer kanatlar
Yok<Fb'deki tüm forvetler
6 Biz
5 FB
= ÖN LİBERO VE FORVET GELİRSE FENER'İN SADECE STOPERLERİ VE SAĞ BEKİ DAHA İYİ BİZE GÖRE.
Haksız değilsin ama bir de şöyle bak;Murhan o acidan bakinca haklisin. Ancak mesela bizde orta saha cok sikintili. Selcuk ve Sneijder yuruyerek top oynuyor dikine giden beli hizli donen orta saha yok. Defans zaten hak getire ki bana sorarsan Carole defansif anlamda iyi bir bek degil. Yani defansi at cope gitsin. Forvet zaten yok. Geriye kala kala bir kanatlar kaliyor birde kaleci.
harbi monaco niye yedek takım ile çıktı sahaya arkadaşlar?monaco teknik direktörü as oyuncularını ve yeni transferleri neden oynatmadı bilen varmı adam hazırlık macına gelmiş gibi