GSCimbom
16/17 3. Ön Eleme Turu | Monaco 3-1 Fenerbahçe | M.S | 3 Ağustos | FB'nin ŞL Hasreti Sürüyor!
Mert Aslan

16/17 3. Ön Eleme Turu | Monaco 3-1 Fenerbahçe | M.S | 3 Ağustos | FB'nin ŞL Hasreti Sürüyor! Sayfa 30

Mert Aslan ·

Cevap
654
Okunma
27,6K
Sayfa
30/33
CanlıMonaco31FenerbahçeM.S
Türkiye de mafia vari insanlar ve düzen bozulmadikca bizi domine etmemiz ligi pek gerçekçi olmuyor maalesef.

Futbolu kastetmemiştim,bazı amatör branşları kastetmiştim aslında orada.Futbolda bir dominasyonumuz var,kupa sayılarını yazdım bu belli zaten de,ligde olan şampiyonluk sayıları farkının az olması,1973-1987 arasında hiç şampiyonluk alamamamızdan kaynaklanıyor.Yoksa son 30 yılda 14 şampiyonluğumuz var,Fener'in de 8.Ligi son 30 yılda domine ettik ama şu 73-87 arası 0 şampiyonluk kötü işte.

mafya diye birsey mi var, Allah askina?
Asil mafya devlettir, devlet icin en onemli sey paradir. Bir ligde tek takim domine ederse o ligde iyi paralar finanse edilemez.
Ama bir gercek var oda suan galatasarayin digerlerinden daha iyi olmasinin tek sebebi vizyondur, yoksa fetoymus buymus hepsi yalan!

Zaten dursun gibi tipsizin biri baskan olmasi herseyi acikliyor, eminim Galatasaray camiasinda daha iyi isimler vardir ama izin verilmiyor. Adnan diye biri vardi, cok iyi bir baskan olurdu ama yolunu kestiler ve hemen cekildi

Türkiye de mafia vari insanlar ve düzen bozulmadikca bizi domine etmemiz ligi pek gerçekçi olmuyor maalesef.

Oncelikle 16 yil sonra ayni stadyumda bulunmak degisik bir histi ve ikinci kez (ilkiyle mukayese edilmez) mutlu ayrildim

fener simdi avrupa liginde gonul rahatligi ile ilerlesin ulkeye puan kazandirsin , nasilsa para pul yok orada , hasreti de 10 seneye cikardilar

bu vesile ile ulkede bjk ye disarida da monaco ya tesekkurler , ligden koptuktan sonra en azindan diyerek lafa basladigimiz hemen her sey gerceklesti , bir tek super kupa kaldi

hakem acikcasi iki takim adina da rezaletti denebilir , fenere ofsayttan gol verdi uzerine penaltilarini veremedi , istanbulda da sikintili kararlar vardi fakat haklari yense de uzulmuyorum cunku bu denge boyle , ligde onlar baskalarinin hakkini yedikce , evet dogrudur avrupada da pek hakemler yanlarinda degil ..

artik yavas yavas konyadaki bjk macina odaklanabiliriz

Ne fenev elenmekten nede ben dalga geçmekden bıkmadım :D

Seneye aynısından bi tane daha lütfen :D :D

yada uefadan elenin direk kestirme yoldan :D

mafya diye birsey mi var, Allah askina?
Asil mafya devlettir, devlet icin en onemli sey paradir. Bir ligde tek takim domine ederse o ligde iyi paralar finanse edilemez.
Ama bir gercek var oda suan galatasarayin digerlerinden daha iyi olmasinin tek sebebi vizyondur, yoksa fetoymus buymus hepsi yalan!

Zaten dursun gibi tipsizin biri baskan olmasi herseyi acikliyor, eminim Galatasaray camiasinda daha iyi isimler vardir ama izin verilmiyor. Adnan diye biri vardi, cok iyi bir baskan olurdu ama yolunu kestiler ve hemen cekildi
Aziz yıldırım ve İstanbul mafyası araştır. Şike olaylarında bile patlak vermişti ilişkileri de resmen kapatıldı olay. Devlet konusunda da ama haklılık payın var bencede de siyaset yapma diyenler olur diye yazmak istemiştim

Ülkemizde 1959'dan sonra başlayan profesyonel futbolda yerel rakiplerimizden fazla olmayan tek kupamız Başbakanlık Kupası ve TSYD Kupası herhalde.

Lig:

Galatasaray:20
Fenerbahçe:19 (Biri şike)
Beşiktaş:14 (İkisi federasyon hediyesi)
Trabzonspor:6
Bursaspor:1

Türkiye Kupası:

Galatasaray:17
Beşiktaş:9 (Biri şike)
Trabzonspor:8
Fenerbahçe:6
Bursaspor:1

Süper Kupa:

Galatasaray:14 (15 olacak 9 gün sonra.)
Fenerbahçe:9
Trabzonspor:8
Beşiktaş:8

Başbakanlık Kupası:

Galatasaray:5
Fenerbahçe:5
Trabzonspor:5
Beşiktaş:4
Bursaspor:2

TSYD Kupası:

Galatasaray:12
Beşiktaş:12
Fenerbahçe:12

UEFA Avrupa Ligi:

Galatasaray:1

UEFA Süper Kupa:

Galatasaray:1

Hepsini toplarsak;

Galatasaray:70
Fenerbahçe:51
Beşiktaş:47
Trabzonspor:27
Bursaspor:4

Yapıyor.Rakamlar ortada her şey ortada.Kim Galatasaray'dan daha büyük veya daha başarılı olduğunu iddia ediyorsa ağır fanatiktir.

Avrupa daki basarilari yazmadan bile bizim belirli bir agirligimiz var :) Yanilmiyorsam bizim CL'de gruplara katilma sayimiz Bursa,Besiktas, Fener ve Trabzon'un CL'ye katilma sayisinin toplamindan fazlaydi. Belki bu sene Besiktas'in katilmasi ile esitlenmis olabilir.

Biz 14 defa katildik yanilmiyorsam.

Co9shLTWEAEbRD0.jpg

fenerliler yatsin duva etsinki elendiler monaco gibi capsiz takima bile 3 tane yediler, diger turda baba bir takim ciksa haleri neci olurdu kendileri düsünsün

Vitor Fenerin teknik direktörü olduğu sürece bu sene rahatım. Adamın ne kadar büyük bir mal olduğunu geçen sezon gördük bu maçta da gördük. 7 defansif oyuncuyla oynadı, 2 pivot santraforla oynadı. Takimin temposunu p.c etti. Ondan sonra onca defansif topçu ile oynamasına rağmen takımı 3 gol yedirdi, buna karşı cevap veremedi.

Daha henüz bu kadar defansif bir sisteme alışamadılar ama Vitor takımı yine de böyle oynattı.

1-2 iyi transfer gerçekleşmediği sürece bu sene rahatım.

ahhahahahaha tam tahmin ettiğim gibi bir maç oldu 3 1 mağlup olurlar demiştim :) bazı arkadaşlar fener eler diyordu bu fener avrupada sadece elek olur elek :) :)

Geri
Üst Alt